I-a pus Dumnezeu mâna-n cap Soranei Cîrstea! A câștigat 30.000 de dolari fără să miște un deget

Ștefănescu Dragoș / 06.10.2021, 11:19
I-a pus Dumnezeu mâna-n cap Soranei Cîrstea! A câștigat 30.000 de dolari fără să miște un deget

Sorana Cîrstea participă în această perioadă la turneul Indian Wells. Românca a intrat pe tabloul principal al turneului american după retragerea mai multor jucătoare. După primul tur, Sorana a câștigat 30.000 de doalari fără niciun efort.

Sorana a câștigat 30.000 de dolari fără niciun efort

Sorana Cîrstea (40 WTA) este una dintre reprezentantele României la turenul de la Indian Wells. După ce mai multe jucătoare și-au anunțat retragerea, Sorana a fost acceptată pe tabloul capilor de serie. Sportiva noastră trebuia să o înfrunte în primul tur pe Aryna Sabalenka. Jucătoarea din Belarus a fost testată pozitiv la COVID-19 și a fost descalificată. Astfel, Sorana Cîrstea va juca direct în turul al doilea și va primi un cec în valoare de 30.000 de dolari.

Sorana Cîrstea și Simona Halep s-ar putea înfrunta la Indian Wells

Simona Halep și Sorana Cîrstea vor evolua direct în turul doi al turneului de la Indian Wells. Româncele  pornesc din postura de capi de serie numărul 11, respectiv 32.

Simona Halep o va înfrunta în primul meci pe câștigătoarea dintre Marta Kostyuk (58 WTA) și Shuai Zhang (48 WTA). Dacă va trece în turul trei, Halep are șanse mari să o întâlnească pe Emma Răducanu, cap de serie nr. 17. Sportiva britanică va întâlni în turul doi pe câștigătoarea meciului dintre Maria Camila Osorio Serrano (71 WTA) și Aliaksandra Sasnovich (100 WTA).

Dacă una dintre cele două va trece în optimi, este foarte probabil să întâlnescă alți doi capi de serie importanți, pe Petra Kvitova sau pe Viktoria Azarenka.

Sorana Cîrstea (40 WTA) va juca în turul doi cu învingătoarea dintre americanca Ann Li (69 WTA) și japoneza Misaki Doi (109 WTA). Dacă Sorana va reuși să se califice în sferturile de finală, ar putea să o înfrunte pe Simona Halep sau pe Emma Răducanu.

Irina Begu va juca în primul tur cu Fiona Fero (81 WTA), pe care nu a întâlnit-o niciodată până acum în carieră.

Emma Răducanu vine la Indian Wells fără antrenor

Emma Răducanu este noua senzație a tenisului mondial după ce a câștigat turneul de la US Open. Sportiva cu origini românești merge la turneul de la Indian Wells după ce și-a concediat antrenorul. Emma nu și-a ales noul antrenor dar nu își face probleme în această privință.

Înaintea debutului la Indian Wells, Emma Răducanu a explicat că nu se grăbește în alegerea noului antrenor.

Nu mă grăbesc, vreau să găsesc persoana potrivită pentru a mă antrena. Am nevoie de cineva care să mă înțeleagă, e nevoie de chimie între jucător și antrenor. În același timp, am nevoie de cineva care să știe să mă motiveze, iar o astfel de persoană nu e ușor de găsit. Dar nu îmi fac probleme, pe teren, în timpul partidelor, ești singură, așa că mă simt confortabil”, a spus Emma Răducanu, citată de EuroSport.