”Ianis Hagi a câștigat centura!” Această poză cu Hagi Jr. a aprins spiritele în rândul fanilor scoțieni

Catinca Giosanu 10.04.2021, 20:53
”Ianis Hagi a câștigat centura!” Această poză cu Hagi Jr. a aprins spiritele în rândul fanilor scoțieni

O nouă fotografie în care apare fiul regelui fotbalului românesc, Ianis Hagi, a făcut înconjurul lumii. Această poză cu fotbalistul turc a aprins spiritele în rândul fanilor scoțieni.

”Ianis Hagi a câștigat centura!”

Oficialii de la Rangers au ținut neapărat să îi ureze succes luptătorului Drew McIntyre. Și cum era să o facă altfel, decât folosind o imagine cu Ianis Hagi. Fanii internaționalului român s-au speriat, în primă fază, apoi au râs în hohote.

Imaginea cu starul de la Glasgow Rangers a făcut înconjurul lumii după ce suporterii echipei scoțiene i-au transmis un mesaj de susținere luptătorului Drew McIntyre. De altfel, acesta din urmă este un mare fan al formațiunii conduse de Steven Gerrard.

În fotografia devenită virală apare Ianis Hagi purtând tricoul faimosului Drew McIntyre, când ține centura de campion, în semn de respect și susținere pentru luptător. Fotografia cu fiul lui Gică Hagi a strâns foarte multe aprecieri într-un timp relativ scurt.

„Mult succes lui Drew McIntyre diseară, la WWE WrestleMania. Unul de-ai noștri se luptă pentru titlu.”, a fost mesajul pe care suporterii albaștrilor l-au transmis, pe rețelele de socializare.

Fanii lui Rangers s-au amuzat pe seama pozei în care apare Ianis Hagi
Fanii lui Rangers s-au amuzat pe seama pozei în care apare Ianis Hagi

Această poză cu Hagi Jr. a aprins spiritele în rândul fanilor scoțieni

În comentarii, fanii lui Rangers s-au amuzat pe seama pozei.

Drew a pierdut mult din greutate, păr și vârstă!”, „A slăbit un pic!”, „M-ați indus în eroare, am crezut că Ianis Hagi participă în WWE sub un nume fals”, „McIntyre seamănă bine cu Hagi în poza asta”, „E clar, bate Drew diseară daca a zis Ianis”, aceastea sunt doar o parte dintre comentariile suporterilor, printre care se regăsesc și câțiva români.

Managementul tehnic și jucătorii de la Rangers, printre care și Ianis Hagi, vor boicota rețelele de socializare timp de câteva zile. Această acțiune are scopul de atrage atenția asupra rasismului existent pe platformele online. Doar contul oficial al clubului va posta update-uri.

Acest lucru are ca scop sublinierea îngrijorărilor continue privind lipsa de responsabilitate din partea canalelor sociale. Suntem preocupați în special de abuzurile rasiste pe care jucătorii noștri le au de suportat zilnic, și considerăm că deși rețelele sociale pot fi o platformă pozitivă și sănătoasă pentru comunicare, există îngrijorarea că nivelul urii scapă de sub control.”, se arată într-un comunicat transmis pe site-ul oficial al clubului.

Toți jucătorii și antrenorii au fost de acord cu această măsură.

Mai exact, suntem ingrijorati de insultele rasiste pe care jucatorii nostri trebuie sa le suporte zilnic si credem ca, desi social media poate fi o platforma pozitiva si sanatoasa pentru comunicare, exista fara indoiala ingrijorare ca nivelul urii scapa acum de sub control.”, se mai arată în comunicatul clubului din Glasgow.

Urmăriți Playsport.ro și pe