Ianis Hagi e mândru după ce Nicolas, fiul lui Gică Popescu, a debutat la Farul Constanța: „Bravo, fratele meu!”. Ce mesaj superb i-a transmis

Moldoveanu Camelia 26.07.2021, 13:11

Ianis Hagi se află departe de casă, făcând performanță pentru Rangers. Cu toate că este în Scoția, „Prințul” stă cu ochii pe România și mai ales pe membrii familiei sale. Fiul lui Gică Hagi și-a felicitat vărul, pe băiatul lui Gică Popescu, pentru debutul la Farul. Meciul contra Gaz Metan Mediaș s-a încheiat cu scorul de 2-0 pentru echipa din Constanța.

Nicolas Popescu, încurajat de vărul Ianis Hagi

Gică Popescu și Gică Hagi n-au fost doar colegi în „Generația de Aur” și nu sunt doar parteneri de afaceri în prezent, cei doi fiind și cumnați. Luminița, soția lui Gică Popescu, este sora „Regelui”. Cum au arătat de nenumărate ori, familia este foarte importantă pentru aceștia, exemplu urmat și de copiii lor.

În min.86 al meciului câștigat pe teren propriu cu Gaz Metan Mediaș, scor 2-0, pentru echipa noastră a debutat și Nicolas Popescu.

Născut pe 2 ianuarie 2003, Nicolas (18 ani) este un produs al Academiei Hagi, cu care a devenit campion național de juniori. Este, de asemenea, internațional de juniori.”, a fost mesajul oficiat postat pe site-ul clubului Farul Constanța.

Ianis  Hagi a ținut să-și felicite vărul, așa că a postat pe contul de Instagram câteva fotografii cu debutul lui Nicolas Popescu la echipa de seniori. Alături de fotografii, jucătorul celor de la Ranger a scris și câteva cuvinte pentru tânărul debutant.

Bravo, fratele meu!

Multe altele care vor veni acum, să-i dăm drumul. Făcând familia noastră mândră!”, a fost mesajul transmis de Ianis Hagi.

Fiul lui Gică Popescu, jucătorul cu numărul 50 din Academia Gheorghe Hagi

Încă din 2012 Academia Gheorghe Hagi a dat României nume importante în fotbal. S-a ajuns la jucătorul cu numărul 50, chiar fiul lui Gică Popescu. Iată cine a mai crescut sub supravegherea „Regelui”:

– născut în 1991: Aurelian Chițu

– născuți în 1992: Romario Benzar, Alin Cârstocea

– născuți în 1993: Cristian Gavra, Alexandru Buzbuchi

– născuți în 1994: Ionuț Puțanu, Gabriel Iancu, Bogdan Țîru, Boban Nikolov, Florin Tănase, Bogdan Mitache

– născuți în 1995: Mihai Bălașa, Ionuț Vînă, Alexandru Mitriță, Alexandru Tîrnovan, Robert Hodorogea

– născuți în 1996: Răzvan Marin, Florin Cioablă, Ciprian Perju, Paul Iacob

– născuți în 1997: Cristian Manea, Dragoș Nedelcu, Arpad Tordai, Alexandru Cicâldău, Alexandru Stoica

– născuți în 1998: Ianis Hagi, Florinel Coman, Carlo Casap, Andrei Ciobanu, Doru Dumitrescu, Virgil Ghiță, Tiberiu Căpușă

– născuți în 1999: Tudor Băluță, Alexandru Mățan, Denis Drăguș, Radu Boboc

– născuți în 2000: Marius Leca, Florin Haită

– născuți în 2001: Alexandru Georgescu

– născuți în 2002: Alexi Pitu, Louis Munteanu, Darius Grosu, Constantin Grameni, Gabriel Buta.

– născuți în 2003: Ștefan Bodișteanu, Bogdan Lazăr, Luca Andronache, Roberto Mălăele, Gabriel Dănuleasă, Nicolas Popescu.

Urmăriți Playsport.ro și pe