Ianis Hagi poate să părăsească Scoția, în cazul unei oferte pe placul conducerii. Rangers i-a găsit deja înlocuitor

Bădulescu Silvian / 28.12.2021, 14:08
Ianis Hagi poate să părăsească Scoția, în cazul unei oferte pe placul conducerii. Rangers i-a găsit deja înlocuitor

Ianis Hagi o poate părăsi pe Rangers. Internaționalul român este la mare căutare, iar campioana Scoției i-a fixat prețul. Mai multe cluburi din Europa s-au interesat de fotbalist, printre care și Sevilla, Lyon sau Galatasaray, iar oficialii lui Rangers cer 17 milioane de euro în schimbul lui.

„Trebuie să fii gata pentru orice”

Antrenorul echipei, Giovanni van Bronckhorst, a vorbit despre perioada care urmează. Acesta a subliniat strategia pe care urmează s-o aplice formația din Scoția în cazul în care lotul va suferi anumite modificări. Astfel, pentru a nu exista riscul de a rămâne cu un lot subțiat, în cazul în careu un jucător va pleca, clubul va pregăti o înlocuire.

Nu mă aștept la ceva anume. Poate nu se întâmplă nimic, poate au loc multe, nu știi niciodată. Trebuie doar să fii pregătit, ăsta e cel mai important lucru ca antrenor. Trebuie să fii gata pentru orice.

Vom vedea unde suntem ca lot la finalul perioadei de transferuri. Dar, ca antrenor, nu vrei să te apropii de finalul perioadei de transferuri și să ai un lot mai subțire decât cel cu care ai început. Trebuie să știm dinainte ce trebuie să facem, indiferent de ce ne lovește” a declarat acesta, conform MSN.

Ianis Hagi a disputat deja 25 de partide în actuala stagiune, în campionat, în Europa sau în Cupa Ligii. Acesta a înregistrat 3 goluri și 4 pase de gol, un randament mai scăzut față de stagiunea precedentă.

Skov Olsen, înlocuitorul lui Ianis

Conform presei britanice, dacă Ianis Hagi va fi vândut în această fereastră de transferuri, Rangers a găsit și înlocuitor pentru acesta. Andreas Skov Olsen, fotbalistul legitimat la Bologna, este alesul conducerii, dacă Ianis părăsește corabia.

Jucătorul de 21 de ani este internațional danez și a fost în lotul pentru EURO 2020 al Danemarcei. El a jucat în primele două meciuri din grupe, iar după nu a mai apărut niciun minut pe gazon. Danemarca a ajuns până în semifinale, dar a pierdut, în prelungiri, contra Angliei.

Produs al academiei celor de la Nordsjaelland, acesta are disputate deja aproape 70 de partide oficiale în fotbalul italian. El evoluează la Bologna din 2019, când a fost adus din fotbalul danez pentru 6 milioane de euro.

Folosit pe poziție de extremă dreapta, acesta a marcat nu mai puțin de 27 de goluri în 51 de partide în toate competițiile pentru Nordsjaelland. La Bologna, într-un fotbal mai dificil și mai puternic, el a marcat doar 3 goluri, dar încă este tânăr.

Conform Transfermarkt, cota de piață a fotbalistului danez este de 6,5 milioane de euro, pe când contractul cu gruparea italiană expiră în 2024.