Ianis Hagi, urmărit de un club din Bundesliga! Ce șanse sunt să se realizeze transferul fotbalistului român

Giosanu Catinca / 24.05.2021, 22:56
Ianis Hagi, urmărit de un club din Bundesliga! Ce șanse sunt să se realizeze transferul fotbalistului român

Ianis Hagi ar putea pleca în această vară de la Rangers. În urma evoluțiilor sale, fiul ”regelui” fotbalului românesc a ajuns să fie curtat de tot mai multe echipe din Europa. Printre cluburile care s-au arătat interesate de serviciile ”prințului” se numără și unul din Bundesliga! Ce șanse sunt să se realizeze transferul fotbalistului român?

Ianis Hagi, urmărit de un club din Bundesliga!

Ianis Hagi a făcut un sezon bun la Rangers, contribuind la cucerirea primului titlu în Scoția după o pauză de 10 a formației sale. Chiar dacă nu a fost un titular de drept, mijlocașul în vârstă de 22 de ani s-a remarcat în nenumărate rânduri, iar prestațiile sale l-au adus în atenția unor cluburi importante, din campionate de top.

Tânărul fotbalist român este dorit de oficialii echipei FC Sevilla. Presa din străinătate a relatat că jucătorul de națională a devenit o țintă pentru Sevilla deoarece are un preț redus și poate evolua pe mai multe posturi de la mijlocul terenului în sus. Și Lazio vrea să semneze cu fiul lui Gică Hagi. Despre aceste două echipe se știa că se luptă pentru semnătura sa. De curând însă, în cursa pentru Ianis Hagi a intrat și Vfl Bochum.

Ianis Hagi a ajuns să fie curtat de cluburi din campionate mai puternice decât Rangers
Ianis Hagi a ajuns să fie curtat de cluburi din campionate mai puternice decât Rangers

Ce șanse sunt să se realizeze transferul fotbalistului român

Ianis Hagi ar putea ajunge în Bundesliga, notează cei de la Ibrox News.

Rangers pare dispusă să-i dea drumul mijlocașului de 22 de ani, dacă va primi o ofertă convenabilă. Ceea ce a oprit până acum transferul său a fost că echipa se afla în al doilea eşalon al fotbalului german. Acum însă, lucrurile au luat o nouă întorsătură. Faptul că Bochum s-a impus în faţa celor de la Sandhausen cu 3-1 şi s-a întors în Bundesliga după o pauza de 11 ani schimbă radical situația.

Pentru Rangers, Ianis Hagi ar putea să fie o pierdere importantă, având în vedere că Gerrard s-a bazat pe el în tot acest sezon. În cazul în care va merge în Germania, Ianis nu va evolua în competiţii europene. La Rangers însă, îşi poate arăta calităţile în Liga Campionilor.

Fiul ”regelui” este evaluat de Glasgow Rangers la 4.5 milioane de euro. De el mai sunt interesate Sampdoria și Cagliari din Serie A. Rămâne de văzut însă dacă se va transfera sau nu Ianis Hagi și unde va juca în următorul sezon.