Ianis Stoica, surpriză uriașă chiar de ziua lui! Ce cadou i-a făcut Gigi Becali

Robert Zanfir / 08.12.2021, 21:06
Ianis Stoica, surpriză uriașă chiar de ziua lui! Ce cadou i-a făcut Gigi Becali

Ianis Stoica tocmai a împlinit 19 ani. Atacantul ofertat de englezii de la Arsenal a avut parte de o surpriză uriașă din partea lui Gigi Becali. Patronul FCSB i-a cumpărat un apartament.

Ianis Stoica este de departe omul zilei la FCSB. Pe lângă forma excelentă pe care o traversează, atacantul a atras atenția și prin numele cluburilor care s-au interesat de transferul lui. Playsport a anunțat în exclusivitate despre oferta lui Arsenal, dar și despre interesul lui Liverpool.

Ianis Stoica, surpriză uriașă chiar de ziua lui! Ce cadou i-a făcut Gigi Becali

Gigi Becali s-a trezit în curte cu o nouă „perlă”. Ianis Stoica este curtat de mari echipe ale Europei, prilej pentru un nou război al impresarilor. Frații Becali tocmai au anunțat că au semnat cu jucătorul, care a rupt contractul cu Ana-Maria Prodan.

Surprizele de care a avut parte Ianis Stoica în ultima vreme nu se termină aici. Atacantul a împlinit azi 19 ani, iar Gigi Becali l-a surprins cu un cadou mai puțin obișnuit. Omul de afaceri i-a cumpărat un apartament.

„Lui Ianis Stoica i-am cumpărat apartament azi, de ziua lui”, a dezvăluit latifundiarul pentru ProTv.

Arsenal, ofertă de 7,5 milioane de euro

Playsport a anunțat în exclusivitate oferta făcută de Arsenal pentru atacantul lui FCSB. În ciuda sumei impresionante, Gigi Becali nu cedează. A cerut 10 milioane de euro, plus un procent de 20% dintr-un transfer ulterior.

Totuși, patronul roș-albaștrilor speră să îl mai țină pe jucător pentru două-trei sezoane. „Păi, îl țin să iau și eu 30-40 de milioane. Vrei să iau 7 acum?”, a mai spus Becali.

Nu noi ne-am dus să-l convingem pe jucător, să-l răpim, ci el a venit la noi. Ianis Stoica a semnat și este jucătorul nostru. Contractul a intrat în vigoare de la 1 decembrie 2021, este alegerea lui.

El știe ce clauze are, cum se descurcă. Pe noi nu ne interesează ce are el cu altcineva
Dragoș Sîrbu, reprezentant al firmei Becali Sports.

Cum l-au descoperit englezii pe Ianis Stoica

Dailycannon.com, publicație „de casă” a lui Arsenal, a explicat cum l-au descoperit reprezentanții „tunarilor” pe fiul lui Pompiliu Stoica. Ei au venit în România pentru a-l urmări pe Cătălin Cîrjan, care evoluează de câțiva ani la echipele de juniori ale lui Arsenal, la un meci al naționalei U19. Iar din aceasta făcea parte și Ianis Stoica la acel moment.

Englezii au fost impresionați de calitățile sale și i-au notat numele. Ulterior, ei l-au monitorizat pentru mai multe luni. Iar de dosarul său s-a ocupat personal chiar șeful departamentului de scouting de la Arsenal.