„Iar vorbește de noi, o să-i plătim un salariu!” Războiul nu se mai oprește. Încă un atac în disputa Sepsi – FCU Craiova

Robert Zanfir 27.02.2023, 17:36
„Iar vorbește de noi, o să-i plătim un salariu!” Războiul nu se mai oprește. Încă un atac în disputa Sepsi – FCU Craiova

Attila Hadnagy (42 de ani) lansează o șarjă de ironii la adresa lui Marcel Pușcaș (62 de ani). Oficialul lui Sepsi îl acuză pe directorul general al lui FCU Craiova pentru hărțuirea echipei covăsnene.

În așteptarea recursului în procesul provocat de scandalul xenofob dintre FCU Craiova și Sepsi, oficialii celor două echipe se atacă pe toate canelele media. Mai nou, Adrian Mititelu a găsit „chichița” din regulament în urma căreia este convins că meciul se va rejuca. Și directorii celor două cluburi pretendente la ultimul loc de playoff își umflă mușchii.

Attila Hadnagy, replică ironică pentru Marcel Pușcaș, în scandalul dintre Sepsi și FCU Craiova

Attila Hadnagy propune ca Marcel Pușcaș să fie trecut pe statul de plată al lui Laszlo Dioszegi. Oficialul lui Sepsi răspunde după ce „mâna dreaptă” a lui Mititelu a acuzat arbitrajul lui Horia Mladinovici, din timpul partidei Sepsi – Hermannstadt, 2-1.

„Iar vorbește domnul Pușcaș despre noi, incredibil. Să vorbesc și eu cu domnul Dioszegi să-i dam un salariu domnului Pușcaș. Se ocupă mai mult de noi decât de echipa lui. E clar că totul vine ca urmare a luptei pe care o ducem cu ei pentru play-off și a evenimentelor de la Sfântu Gheorghe. I-aș recomanda să ne liniștim și să ne vedem fiecare de echipa lui.

Să-i aduc aminte domnului Pușcaș cum ne-au bătut în tur, când Sidibe a preluat cu mâna, iar dacă intervenea VAR-ul corect, nu cred că mai vorbeam acum despre probleme de play-off. Ia să scoatem două puncte Craiovei și să punem unul în dreptul nostru. Haideți să ne liniștim, iar noi dacă va fi să prindem play-off-ul, bine, dacă nu, înseamnă că suntem de play-out și gata.

Nu ne este teamă deloc de recurs. S-a aplicat regulamentul. Sincer noi prima dată eram de acord cu rejucarea, dar acum nu mai suntem. Craiova vorbește numai despre noi! Atunci să se aplice regulamentul și gata”, spune Attila Hadnagy, director general Sepsi.

  • 5 puncte le despart pe Sepsi și FCU Craiova în clasamentul Superligii.

Când e vorba despre Sepsi, toată lumea atacă și iar atacă. Nu știu de ce atâtea atacuri asupra noastră. Noi n-am greșit cu nimic, cei care au greșit au fost cei de la Craiova, nu noi
Attila Hadnagy, director general Sepsi. De ce nu s-a supărat toată lumea când s-a aplicat regulamentul la acel Poli Iași – Farul, când s-a stins nocturna și Farul a câștigat un meci în care era condusă. Dar s-a aplicat regulamentul corect! Însă nu s-a făcut mare tam-tam să se rejoace meciul
Attila Hadnagy, director general Sepsi

Urmăriți Playsport.ro și pe