Răzvan Lucescu, din nou în atenția unui club uriaș al Europei! Ar avea ca obiectiv titlul de campion

Olteanu Ștefan / 26.03.2021, 18:31
Răzvan Lucescu, din nou în atenția unui club uriaș al Europei! Ar avea ca obiectiv titlul de campion

Răzvan Lucescu este liber de contract după despărțirea de Al Hilal. Antrenorul român a fost pe banca formației din Arabia Saudită în perioada iulie 2019 – februarie 2021. Rămas fără angajament, Lucescu nu duce lipsă de oferte. Recent, s-a vehiculat posibilitatea ca Lucescu să revină în Grecia, unde este dorit de AEK Atena. Însă o altă ofertă ar putea să îl tenteze și mai tare pe antrenorul român. Turcii anunță că Fenerbahce îl vrea pe banca echipei din vară.

Răzvan Lucescu, din nou în atenția unui club uriaș al Europei!

Răzvan Lucescu ar putea deveni antrenorul lui Fenerbahce din vară, potrivit unui plan dezvăluit de turci. Fenerbahce s-a distanțat de titlu în Turcia, după ce a încasat o înfrângere usturătoare pe teren propriu, scor 1-2 cu Genclerbirligi. În ultma rundă, echipa a obținut o remiză cu liderul Besiktas, însă în continuare este la cinci puncte distanță de prima poziție. Besiktas are și un meci mai puțin disputat.
În aceste condiții, clubul l-a numit pe postul de antrenor pe Emre Belözoglu, fost mare fotbalist turc. Cu toate acestea, Belözoglu este doar interimar la Fenerbahce, din vară urmând să fie numit un antrenor nou, alături de care să se creeze un nou proiect pentru câștigarea titlului.

Potrivit turcilor de la Milliyet, unul dintre favoriții pentru preluarea postului este Răzvan Lucescu. Conducerea clubului Fenerbahce ar urma să aibă o discuție cu antrenorul român în curând.
Ar fi prima experiență pentru Răzvan în Turcia, care ar călca în acest fel pe urmele tatălui său. Mircea Lucescu le-a antrenat în Turcia pe Galatasaray și Besiktas, marile rivale ale lui Fener, dar și echipa națională.
Conform sursei citate, pe lângă Răzvan Lucescu, pe lista lui Fenerbahce se mai afla Marcelo Gallardo și Joachim Low, încă selecționer al Germaniei. Low a anunțat deja că va părăsi banca tehnică a Germaniei după Euro 2020.

Răzvan Lucescu e dorit de Fenerbahce
Răzvan Lucescu e dorit de Fenerbahce

Răzvan Lucescu, în vacanță până la vară

Printr-o intervenție recentă, Răzvan Lucescu a anunțat care sunt planurile sale pe termen scurt. După experiența de la Al Hilal, el spune că are nevoie de o pauză și nu va mai antrena până în vară.

Nu voi mai antrena până la vară. Am o vârstă, am trecut prin multe experiențe, am avut și un mare succes în ultimii ani, deci nu cred că duc eu lipsă de posibilități. De ce să nu mă întorc în Grecia sau Arabia Saudită? Sunt locuri unde am trăit momente incredibile. A fost situația de așa natură în Grecia… am câștigat campionatul, am fost neînvinși, record pentru fotbalul grec”, a spus Răzvan Lucescu în urmă cu câteva zile.

Alături de Al Hilal, Lucescu a câștigat titlul în Arabia Saudită și Liga Campionilor Asiei. La PAOK, el se poate lăuda cu un titlu și două Cupe ale Greciei.