Îi cere lui Gigi Becali un bidon de iaurt în schimbul jucătorului. Un transfer demențial deschide perioada de mercato în Superliga

Iosif Pintilie 07.12.2022, 13:05
Îi cere lui Gigi Becali un bidon de iaurt în schimbul jucătorului. Un transfer demențial deschide perioada de mercato în Superliga

FCSB se pregătește de campania de iarnă de transferuri, iar Gigi Becali și-a fixat marele obiectiv. Principala dorință a patronului de la FCSB este Kevin Boli, de la FC Botoșani.

Chiar dacă moldovenii sunt la cel mai slab sezon din istoria prezențelor lor în prima divizie, Iftime are încă jucători aflați în atenția marilor echipe.

Patronul echipei moldave spune că îl va lăsa pe Boli să plece, pe o sumă modică de bani. Ironic, patronul echipei moldave spune că vrea măcar ”un bidon de iaurt” în schimbul lui.

”Știu subiectul. Kevin Boli are un contract special cu mine. Dacă vrea să plece după ultimul meci din acest an, pot discuta. El mai are de jucat câteva partide pentru noi după care, la final, după meciul cu FCSB, dacă va dori să plece, atunci o poate face.

Aceasta a fost înțelegerea dintre mine și el de la început. Se poate despărți de noi contra unei sume destul de mici. Măcar un bidon de iaurt să iau pe el”, a spus, râzând, Iftime la Pro Arena.

Becali anunță că s-a înțeles cu Boli

Gigi Becali nu a pus stop transferurilor la FCSB. Este gata să aducă noi jucători la echipă, iar primul fotbalist va veni de la „pepiniera” vicecampioanei, FC Botoșani. Moldovenii sunt principalii parteneri de afaceri ai latifundiarului. Și acum aceștia se pregătesc să trimită la București un fost campion cu CFR Cluj.

„Da, m-am înțeles cu Iftime, probabil că Boli va veni la noi. În fotbal, depinzi de o zi sau de o altă zi. Când câștigi, spui că-l iei, apoi, când pierzi, spui că nu-l mai iei. Dar m-am înțeles cu Iftime. Eu îl vreau pe băiat”, a declarat Becali pentru GSP.ro.

Fundașul de 31 de ani s-a întors în Superliga pentru a-și revitaliza cariera. Nu a mers la fosta echipă, cu care a luat titlul, CFR Cluj, așa că a ajuns la Botoșani. Acolo a arătat imediat că rămâne un fotbalist important, cu evoluții bune, chiar dacă echipa sa nu se descurcă foarte bine în acest sezon. Așa că nu a mirat pe nimeni că Gigi Becali îl dorește la FCSB, mai ales că defensiva este „călcâiul lui Ahile” la vicecampioana României. Inclusiv cu Mioveni echipa a încasat gol.

Și Iftime vrea să scape de el, din cauza salariului mare pe care acesta îl are: 7000 de euro lunar.

Urmăriți Playsport.ro și pe