Transferul care-i va goli contul lui Gigi Becali. FC Botoșani i-a stabilit prețul lui Kevin Boli pentru un transfer la FCSB

Radu Bordei 30.08.2022, 14:11
Transferul care-i va goli contul lui Gigi Becali. FC Botoșani i-a stabilit prețul lui Kevin Boli pentru un transfer la FCSB

Gigi Becali nu se potolește, vrea să mai efectueze un transfer important. Ar fi al 11-lea jucător adus de patronul FCSB-ului, în această vară. Se pare că latifundiarul s-ar fi înțeles deja pentru fundașul Kevin Boli, de la Botoșani.

Încă un transfer marca Gigi Becali. Cât va scoate din buzunar finanțatorul celor de la FCSB

Vicecampionii nu s-au oprit din transferat, nici după venirea lui Compagno. Becali mai vrea un fundaș, mai ales că l-a pus pe Bouhenna pe lista neagră. De aceea a pus ochii pe fundașul celor de la Botoșani, Kevin Boli. Acesta s-a remarcat la Viitorul lui Hagi, apoi a jucat la campioana CFR. După un stagiu în străinătate acesta s-a întors pentru un sezon în Moldova. Dar, aproape sigur, va trece sub comanda lui Nicolae Dică. Patronul Botoșaniului anunțase deja prețul fotbalistului.

Până acum nu am discutat nimic cu nimeni. Boli a venit pentru un an, eu am nevoie de el timp de un an. Dar, dacă FCSb face ofertă și băiatul vrea să meargă, nu avem ce să facem. Dar nu va merge ieftin. Nu este atacant, nu este Compagno, dar dacă pe italian s-au dat 1,5 milioane, cred că se pot da 500.000 pe Boli, a comentat Valeriu Iftime, la Orangesport

Dar există șanse mari ca acesta să îl cedeze pentru aproximativ 350.000 de euro.

Mihai Stoica a dezvăluit ce are Gigi Becali în plan să îi facă lui Vadim Rață

Doar 108 minute a evoluat Vadim Rață la FCSB, în trei partide, iar Mihai Stoica a dezvăluit că Gigi Becali se gândește deja să se despartă de jucător.

Se pare că Rață nu a fost pe placul lui Becali încă de la început, însă l-a transferat pentru a le face pe plac celor din staff-ul tehnic. Și nu a fost o achiziție oarecare, ci una care l-a costat 325.000 de euro. Atât a încasat FC Voluntari în schimbul mijlocașului de 29 de ani, care are 31 de apariții în naționala mare a Moldovei.

„Gigi e foarte nemulțumit de Rață. A zis: „Bă, m-am luat după voi”. Noi niciodată nu putem să știm cum face un jucător tranziția de la o echipă la alta.

(n.r – E posibil să plece de acum?) Rață poate să plece doar la Voluntari, nu știu, habar n-am ce discuții sunt, dar asta e realitatea.

De exemplu, Țucudean a fost la Dinamo, părea interesant, a fost în Belgia. A venit la Steaua și nimic. Nu știa cum să scape de el. După care, la Viitorul a început ușor, ușor, a câștigat campionatul, iar la CFR Cluj a fost senzațional, senzațional!”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Urmăriți Playsport.ro și pe