Îl pierde FCSB pe Budescu? Ofertă de ultimă oră pentru „giuvaerul” Astrei!

Marian Cărăvan 13.01.2021, 14:51
Îl pierde FCSB pe Budescu? Ofertă de ultimă oră pentru „giuvaerul” Astrei!

Gigi Becali e pe cale să-l piardă pe Constantin Budescu. Deși spera să îl ia gratis în vară, când jucătorul ar fi devenit liber de contract, acum ar putea fi împiedicat de oferta pe care mijlocașul a primit-o. Ofertă de ultimă oră pentru „giuvaerul” Astrei.

Îl pierde FCSB pe Constantin Budescu?

Mijlocașul Constantin Budescu este una dintre țintele lui Gigi Becali pentru o „repatriere” la FCSB. Patronul FCSB plănuia să-l aducă în vară, liber de contract. Contractul mijlocașului de la Astra expiră pe 30 iunie 2021, dar e tentat cu o nouă înțelegere. Ioan Niculae încearcă să-i dejoace planul lui Gigi Becali și îi propune lui Constantin Budescu un nou contract, cu o valabilitate de trei ani. Ar urma să încaseze același salariu ca și până acum, 20.000 de euro pe lună.

Asta în timp ce Gigi Becali îl ofertează cu un salariu mult mai mare, precum și cu o primă la semnătură de câteva sute de mii de euro, dacă va veni la FCSB liber de contract. Budescu nu a oferit încă un răspuns patronului Astrei, așteptând să vadă dacă se concretizează vreuna dintre ofertele din zona arabă. Unde se vorbește despre un salariu de peste un milion de euro, precizează ProSport.

Constantin Budescu a fost adus la FCSB in 2017
Constantin Budescu a fost adus la FCSB in 2017

Constantin Budescu și-a exprimat dorința de a juca din nou pentru FCSB

De ce să nu mă întorc la FCSB? Eu m-am simţit foarte bine acolo şi am văzut că s-a scris şi prin ziare de acest transfer. Cu Gigi Becali mai vorbesc la telefon, mă mai sună, dar nu am vorbit despre transfer. Suntem prieteni şi atât. Vorbim în general despre fotbal, aşa, nu despre transfer sau dacă mă duc acolo. Deocamdată nu e nici perioada de transferuri, vedem din ianuarie ce se va întâmpla, a spus recent Constantin Budescu, la Telekom Sport.

În vara anului 2017, FCSB îl transfera pe Constantin Budescu de la Astra, pentru 750.000 de euro. Un an mai târziu era vândut în China, la Dalian Yifang, pentru 2,5 milioane de euro. Nu s-a adaptat în Asia, astfel că a revenit în Liga 1, în august 2019, la Astra.

Constantin Budescu e foarte aproape de revenirea la FCSB, formație pentru care a marcat 13 goluri și a oferit 12 pase decisive, în 37 de partide. Născut la data de 19 februarie 1989, la Urziceni, Constantin Budescu are o cotă de piață de două milioane de euro.

Rămâne de văzut care va fi traseul fotbalistic al lui Constantin Budescu. Un fotbalist pe care Gigi Becali îl vrea din nou la FCSB.

Urmăriți Playsport.ro și pe