Îl pierde gratis Becali pe Tănase? ”Simt că mă duce cu vorba!”

Catinca Giosanu 16.01.2021, 15:53
Îl pierde gratis Becali pe Tănase? ”Simt că mă duce cu vorba!”

Gigi Becali a vorbit, sâmbătă, despre situația lui Florin Tănase, fotbalistul care a refuzat să își prelungească înțelegerea cu FCSB. Tănase mai are contract încă doi ani cu liderul Ligii 1.

Noi dezvăluiri despre negocierile lui Gigi Becali cu Florin Tanase

Cu toate că a reușit o dublă în primul meci oficial de anul acesta al celor de la FCSB, Florin Tănase l-a supărat pe omul de afeceri.

Patronul FCSB este nemulțumit de amânările lui Tănase (26 de ani) atunci când vine vorba despre prelungirea contractului.

Becali a anunțat că nu va mai discuta despre căpitanul său. Mai mult, afaceristul a criticat atitudinea sportivului, reproșându-i faptul că a investit mult în transferul și salariile lui.

Florin Tănase, mijlocașul și căpitanul FCBS
Florin Tănase, mijlocașul și căpitanul FCBS, alături de Man și Coman / Sursa Foto: ProSport

Avertismentul lui Becali: ”E ultima oară când mai vorbesc despre el”

Gigi Becali a declarat că nu vrea să îl piardă pe Tănase sau să fie obligat să îl vândă pe o sumă mai mică decât cea pe care și-o dorește.

Normal că nu mi-a convenit răspunsul primit de la Florin Tănase, dar simt că mă duce cu vorba și o să îl pierd și pe el așa cum l-am pierdut pe Tătărușanu. Nu contează că el mai are contract cu noi încă doi ani, nu mă încălzește lucrul ăsta pe mine, că știu eu ce vorbesc.”, a precizat Gigi Becali, conform sport.ro.

”S-ar putea să îl pierd liber de contract”

”Faptul că s-ar putea să îl pierd liber de contract nu îmi place absolut deloc și nu îmi place nici să fiu strâns cu ușa că să îl vând la prima strigare, că nu o să o fac. El știe foarte bine ce suma vreau eu. Dacă are oferta pe care eu vreau, atunci să o aducă mai repede.

Eu vreau să fie și el om și să înțeleagă că noi la club avem o strategie. El este căpitanul meu. Probabil vom mai discuta, dar e ultima oară când mai vorbesc despre el. Am cheltuit și eu atâția bani pentru aducerea lui, dar și cu salariile lui.

Nu o să uit că el a înțeles atunci problema cu micșorarea salariilor din cauza pandemiei, dar vreau să mă înțeleagă și acum. I-am propus și o mărire de salariu doar ca să fie bine pentru toată lumea… Sunt convins că vom câștigă campionatul.”, a mai spus afaceristul.

Florin Tănase: ”Niciun jucător nu e de neînlocuit!”

În momentul în care a fost întrebat dacă ar rezista FCSB fără el, Florin Tănase a răspuns categoric. „Niciun jucător nu e de neînlocuit!”.

”Niciun jucător nu e de neînlocuit, mai ales la un club mare cum este FCSB. Vrem să câștigăm campionatul.

(n.r. întrebat despre discuțiile despre cantonamentul în Turcia) Nu înțeleg de ce atât de mulți oameni ne vor răul. Noi am făcut un lucru normal. Am mers în cantonament, ne-am pregătit. După părerea mea, se putea cere o derogare ca toate echipele să meargă în cantonament. Dacă ar afla adversarii noștri că ieri am stat prin aeroport, cred că s-ar bucura”, a spus Florin Tănase, după meciul cu Astra Giurgiu.

Urmăriți Playsport.ro și pe