Îl sapă Șumudică pe Mutu? „Nu are nicio șansă să ajungă la o echipă din Istanbul!”

Marian Cărăvan 28.12.2020, 17:34
Îl sapă Șumudică pe Mutu? „Nu are nicio șansă să ajungă la o echipă din Istanbul!”

Presa din Turcia a vehiculat varianta cu Adrian Mutu antrenor la una dintre echipele din SuperLig. Selecționerul naționalei U21 ar fi ademenit cu oferte tentante, scriu jurnaliștii turci. Marius Șumudică, acum pe val în Turcia după ce a ajuns cu Gaziantep pe locul al treilea, vine cu o altă variantă.

Ce spune Marius Șumudică despre posibilitatea ca Adrian Mutu să antreneze în Turcia

Vestea că Adrian Mutu ar putea antrena în Turcia a produs multă vâlvă în ultimele ore. Jurnaliștii de la NTV Spor au anunțat că nu mai puțin de cinci echipe din campionatul Turciei îl vor pe selecționerul naționalei U21 a României. Totuși, Marius Șumudică, antrenor aflat acum pe val în Turcia, vine cu o altă variantă. Seșecționerul „tricolorilor mici” nu ar avea nicio șansă să antreneze în Turcia, e de părere Marius Șumudică. Antrenorul lui Gaziantepspor, echipă de pe locul al treilea în Super Lig, a și explicat de ce nu poate Adrian Mutu să ajungă la o echipă din Istanbul.

„Cu toată stima pentru Adrian Mutu și îi doresc multă baftă în cariera de antrenor, mi-aș dori să ajungă la o echipă din Istanbul, dar nu are nicio șansă în momentul de față, fiindcă nicio echipă din Istanbul nu-și schimbă antrenorul.

Eu nu vorbesc de nivelul lui ca antrenor, să nu fiu înțeles greșit”, a spus Marius Șumudică, potrivit TelekomSport.

Marius Sumudica e pe val in Turcia
Marius Sumudica e pe val in Turcia

Marius Șumudică e pe val în Turcia. A ajuns pe locul al treilea cu Gaziantep

Marius Șumudică face spectacol cu Gaziantep în SuperLig. Echipa sa a ajuns pe podium în campionatul Turciei, după o serie fabuloasă în care campioana în exercițiu sau Fenerbahce au cedat în fața celor de la Gaziantep. Marius Șumudică mai are contract cu Gaziantep până pe 30 iunie 2021, însă turcii nu i-au propus prelungirea. Antrenorul român nu duce lipsă de oferte, din Turcia și din zona Golfului, și nu ar fi exclus ca Șumi să le dea curs.

„Am primit două oferte în seara asta și nu știu dacă mă ia somnul. Ce zerouri? Alea șase zerouri erau, dar ce era în fața lor. Una este din zona Golfului, alta din Turcia. Sunt sub contract, mai am patru luni aici, după care sunt liber.

Dacă se supără turcii că zic asta? Păi, ei au zis că Șumudică face o treabă foarte bună, că sunt unul dintre cei mai buni antrenori din Turcia la ora actuală și că să vorbim de prelungire în martie sau aprilie. Păi, dacă ei cred că-i aștept până în martie, aprilie… Se înșeală. În martie, de Mărțișor, trebuie să-și caute alt antrenor”, a declarat Marius Șumudică pentru Digi Sport, în urmă cu o săptămână.

Gaziantep e pe 3 în Super Lig, la egalitate de puncte cu ocupanta locului secund, Alanyaspor. Liderul, Galatasaray, are cu două puncte peste celelalte două formații de pe podium.

Urmăriți Playsport.ro și pe