Mutu lasă ”naționala mică” pentru o echipă din Turcia? ”Ar putea veni la Istanbul zilele următoare pentru discuții”

Sorin Chiriac 27.12.2020, 17:47
Mutu lasă ”naționala mică” pentru o echipă din Turcia? ”Ar putea veni la Istanbul zilele următoare pentru discuții”

Șoc la naționala de tineret a României! Adrian Mutu ar putea lăsa ”naționala mică” pentru o echipă din Turcia! După ce a fost foarte aproape de a o prelua pe CFR Cluj, la plecarea lui Dan Petrescu, ”Brilianul” nu duce lipsă de oferta. Jurnaliștii din Turcia anunță că mai multe echipe din Super Lig vor încerca să-l ademenească, cu oferte tentante.

 Mutu lasă ”naționala mică” pentru o echipă din Turcia?

Adrian Mutu ar putea ajunge în Turcia, pentru a se duela cu Marius Șumudică. Chiar dacă „Briliantul” a calificat naționala U21 la Campionatul European, presa din Turcia susține că ar putea rezilia contractul cu Federația. Și asta pentră cu, susține presa turcă, nu mai puțin de 5 echipe din Super Lig îl vor! Se patre că ofertele vor fi evaluate pentru Mutu prin intermediul unei companii din Germania, care îl reprezintă pe fostul jucător al lui Chelsea.

Presa turcă: ”Ar putea veni la Istanbul zilele următoare pentru discuții”

Se pare că ofertele vor fi evaluate pentru Mutu prin intermediul unei companii din Germania, care îl reprezintă pe fostul jucător al lui Chelsea.

Numărul antrenorilor români din Turcia se poate mări. Pe lângă Marius Șumudică, Adi Mutu ar putea antrena o echipă din Turcia. Sunt informații conform cărora antrenorul a primit oferte din Super Lig și ar putea veni la Istanbul zilele următoare pentru discuții. Fostul fotbalist român Adrian Mutu a intrat pe radarul echipelor din Super Lig, care-și caută antrenor. Acesta e dorit de cinci cluburi din prima ligă turcă. Mutu evaluează ofertele prin intermediul unei companii germane, iar antrenorul ar fi dispus să accepte. Adian Mutu ar urma să vină la Istanbul, în zilele urmatoare, pentru a lua decizia finală”, a scris NTV Spor, citată de sport.ro.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe