Ilie Dumitrescu a aflat ce a pus Gigi Becali la cale. Ce a stat în spatele victoriei înregistrate de FCSB la Cluj. „Inteligent și înțelept”

Radu Bordei 06.02.2023, 11:36
Ilie Dumitrescu a aflat ce a pus Gigi Becali la cale. Ce a stat în spatele victoriei înregistrate de FCSB la Cluj. „Inteligent și înțelept”

Dacă la meciul cu Farul a fost neinspirat la schimbări, de data aceasta Gigi Becali a nimerit toate mutările la derby-ul din Gruia, cu CFR Cluj. Patronul vicecampioanei a fost lăudat chiar de fostul internațional, Ilie Dumitrescu.

Eroul de la Pasadena a fost impresionat de strategia lui Gigi Becali

Finanțatorul FCSB a recunoscut, după eșecul cu Farul, că a influențat schimbările, mai ales cele de la pauză. Acestea au dus la destabilizarea echipei și au facilitat succesul formației lui Gică Hagi.  De data asta, pentru duelul cu campioana, de la Cluj, echipa lui Pintilii a avut o tactică mult mai potrivită. Au dispărut schimbările pripite de la pauză și de data aceasta rezultatul a fost cel așteptat. Răbdarea arătată de factorii de decizie de la FCSB, în frunte cu Gigi Becali, a fost răsplătită și lăudată de Ilie Dumitrescu.

Trebuie să remarc echilibrul lui Gigi Becali și modul în care a pregătit Pintilii acest meci. Văd că Gigi a realizat că echipa joacă bine, se exprimă cum trebuie și nu s-a mai grăbit la schimbări. Prima a venit prin minutul 66 și a fost post pe post și chiar am crezut că a fost greșită. Dar de data aceasta Gigi a fost inteligent. Spun asta pentru că el face toate schimbările, dar de data aceasta a dat dovadă de echilibru. Nu l-a schimbat, de exemplu, pe Sorescu. În prima repriză acesta a avut probleme mari cu Krasniqi, dar în repriza a doua Deian a crescut și l-a anihilat pe jucătorul CFR-ului, a explicat Dumitrescu, la Digisport.

Dan Petrescu a apreciat că echipa sa ar fi meritat un egal în meciul cu FCSB

Dan Petrescu a apreciat că un egal ar fi fost rezultatul corect la meciul dintre CFR Cluj și FCSB. Antrenorul campioanei a analizat că echipa roș-albastră a fost superioară în prima repriză, în vreme ce formația sa a controlat jocul în partea secundă.

În plus, „Bursucul” a spus că cei de la FCSB „au dat gol din nimic”. Mai mult, el a ținut să sublinieze că echipa sa a ratat o șansă mare de gol cu câteva minute înainte ca Edjouma să marcheze singurul gol al partidei.

E clar că sunt supărat, toată echipa e supărată, o primă repriză în care FCSB a fost mai bună. Noi am fost de nerecunoscut. La pauză am vorbit puțin, am făcut și o schimbare. Am arătat foarte bine în repriza a doua, nu țin minte vreo ocazie a lor, la prima ocazie, pentru că au calitate, au dat un gol din nimic. Noi am avut înainte, Yeboah singur cu portarul, dacă îi dă pasă în fața porții lui Deac și dă gol, câștigăm.

Nu au dat gol în prima repriză, au dat în a doua. În prima repriză ei au fost mai buni, în a doua noi, deci cred că un egal era mai corect. În primele două meciuri din 2023 nu am luat gol și acum am luat în minutul 88 și suntem vulnerabili? Mergem înainte, mai sunt 16 meciuri de jucat, suntem încă pe primul loc. Moralul, când pierzi, nu e bun, a spus Dan Petrescu la finalul meciului cu FCSB.

Urmăriți Playsport.ro și pe