Ilie Năstase, în război cu CTP. Ce a putut să spună fostul număr 1 ATP despre cunoscutul jurnalist

Catinca Giosanu 23.01.2021, 11:07
Ilie Năstase, în război cu CTP. Ce a putut să spună fostul număr 1 ATP despre cunoscutul jurnalist

Ilie Năstase şi Cristian Tudor Popescu duc o luptă aprigă. Cei doi au început un adevărat război în momentul în care gazetarul a scris un editorial la adresa lui Diego Maradona, după trecerea în nefiinţă a legendarului fotbalist. Ce a putut să spună fostul număr 1 ATP despre cunoscutul jurnalist?

Ilie Năstase, în război cu CTP

Pentru cei care nu știu, în trecut, Ilie Năstase şi Cristian Tudor Popescu au jucat tenis împreună, la simplu şi la dublu, conform spuselor fostului tenismen. Cu toate acestea, pe parcurs, relația dintre cei doi s-a deteriorat. Și asta din cauza anumitor declarații controversate, care au fost greu de tolerat.

În urmă cu puțin timp, fostul mare tenismen a dezvăluit o întâmplare cu CTP, petrecută pe terenul tenis. Campionul sportului alb a încercat să îşi explice lipsa umorului care îl caracterizează pe celebrul jurnalist.

„Dacă o să râzi o singură dată, învingem!”

”Nasty” şi-a reamintit un episod în care a jucat partide simplu sau de dublu cu Cristian Tudor Popescu, şi el pasionat de sportul alb.

Eram o dată la fosta bază a celor de la BTT. Jucam la dublu cu Cristian Tudor Popescu şi ne-au aruncat o provocare alţi doi indivizi. Mi-a venit ideea ca, la rândul meu, să-mi provoc partenerul.

I-am spus: ‘Uite, dacă o să râzi măcar o singură dată pe timpul partidei, sigur îi învingem!’. Ei, ce credeţi? I-am învins? Aş, am luat bătaie! De atunci cred că omul acesta nu ştie să râdă sau măcar să zâmbească. L-a văzut cineva râzând pe Cristian Tudor Popescu?!”, a mărturisit Ilie Năstase pentru Impact.ro.

Ilie Nastase, în război cu CTP
Ilie Nastase este în război cu CTP

Ilie Năstase, în război cu CTP

În momentul de față, relația dintre cei doi pasionați de tenis de câmp este una foarte tensionată. Totul a început după ce reputatul gazetar a scris un material despre Diego Maradona, ”Mâna lui Dumnezeu”, așa cum a fost supranumit.

Voi vă daţi seama ce va fi la gura lui când voi muri eu?”, a spus Ilie Năstase, conform ProSport.

Cu toate acestea, CTP a afirmat că nu va comenta în niciun fel moartea sa.

Personal nu ştiu ce voi face dacă nu voi sări eu primul fileul! Poate voi tăcea! Poate voi simţi nevoia să spun ceva! Nu ştiu. Voi fi la fel de liber cum am fost toată viaţa mea!‘‘, a menționat jurnalistul.

Urmăriți Playsport.ro și pe