Ce i-a transmis noul Președinte al Americii lui Ilie Năstase, la venirea în România. Nasty vrea să-i întoarcă vizita la Casa Albă

Catinca Giosanu 21.01.2021, 09:59
Ce i-a transmis noul Președinte al Americii lui Ilie Năstase, la venirea în România. Nasty vrea să-i întoarcă vizita la Casa Albă

În vârstă de 74 de ani, fostul mare tenismen, Năstase, este mândru de faptul că a avut ocazia să îl cunoască pe Joe Biden. Când s-au întâlnit cei doi și ce părere și-a format Ilie Năstase despre noul Președinte al Americii?

Ce i-a transmis noul Președinte al Americii lui Ilie Năstase, la venirea în România

Ilie Năstase și noul Președinte al Americii s-au întâlnit pentru prima dată în urmă cu aproximativ opt ani. La acel moment, Joe Biden (78 de ani) a făcut o vizită în țara noastră.

Primul număr din istoria tenisului a primit atunci un apel telefonic prin care i s-a transmis faptul că însuși Joe Biden vrea să se întâlnească cu el.

Joe Biden, impresionat de Ilie Năstase

După cum era de așteptat, Ilie Năstase a primit bucuros invitația lansată de noul Președinte al Americii. Reprezentantul sportului alb s-a dus la întâlnire îmbrăcat în uniforma militară, lucru care l-a surprins plăcut pe șeful de stat.

Am mers însoțit de nepotul meu, iar la intrarea în Guvern inițial nu mi s-a permis accesul pentru că protocolul era unul foarte strict.

Dar, în cele din urmă, am reușit să intru și trebuie să spun că am luat la mine și o rachetă, pe care, ulterior, i-am făcut-o cadou. Drept mulțumire mi-a transmis o scrisoare emoționantă, a povestit Ilie Năstase.

Momentul in care Ilie Nastase s-a intalnit cu noul presedinte al Amecirii
Momentul în care Ilie Năstase s-a întâlnit cu noul președinte al Americii

Ilie Năstase: ”Mi-am dat seama că este un om fără aere”

Mai mult decât atât, fostul mare jucător de tenis a dezvăluit ce a discutat cu oficialul.

În clipa în care m-a văzut a rămas surprins că eram îmbrăcat în uniformă militară. L-a întrebat pe Victor Ponta: Domnule premier, dacă-mi las plete ca Ilie Năstase, mă faceți și pe mine general al Armatei Române?

Întâlnirea a fost una foarte degajată și atunci mi-am dat seama că este un om fără aere, un om care știe să glumească și, mai ales, acceptă glumele. Un tip cu mult umor, a mai spus Năstase.

Acum, Nasty vrea să-i facă o vizită lui Biden la Casa Albă, pentru a-l cunoaște mai bine. Fostul mare tenismen a luat această hotărâre după ce oficialul american i-a trimis o scrisoare.

Mi-a trimis o scrisoare atât de frumoasă! Vorbește de prietenia dintre România și SUA! Acum vreau să îi scriu și eu o scrisoare și mă duc să îl vizitez la Casa Albă.

Dacă el a vrut să mă cunoască, vreau să merg și eu la Casa Albă, a declarat Ilie Năstase, pentru prosport.ro.

Năstase l-a cunoscut bine și pe ex-președintele Americii

Puțini știu că Năstase s-a întâlnit și cu Donald Trump. Sportivul român l-a cunoscut bine pe ex-președintele SUA. S-a întâmplat în timpul turneului de la US Open.

Înainte să fie pasionat de golf, Donald Trump știa tot ce mișcă în tenis. L-am cunoscut la US Open, era fascinat de meciurile mele. Ulterior, la o întâlnire la el acasă, în Florida, mi-a mărturisit că îi plăceau cel mai mult urcările mele la fileu și momentele când mă certam cu arbitrul.

Ne-am împrietenit rapid și m-a invitat de multe ori la casa lui din Delray Beach, Florida, unde avea un mini-complex cu terenuri de tenis. Am jucat de câteva ori acolo, cu el, cu alte celebrități. Se descurca foarte bine., a rememorat primul lider al circuitului ATP.

Urmăriți Playsport.ro și pe