Ilie Năstase l-a umilit pe Loți Boloni: „Dacă tot face atâtea figuri să meargă la naționala Ungariei. Vorbește și limba”

Bordei Radu / 14.01.2022, 11:58
Ilie Năstase l-a umilit pe Loți Boloni: „Dacă tot face atâtea figuri să meargă la naționala Ungariei. Vorbește și limba”

Ilie Năstase nu l-a iertat pe Loți Boloni, după ce antrenorul nu a dat, încă, un răspuns la oferta Federației. toată lumea aștepta ca fostul mare mijlocaș al Stelei să fie noul selecționer. Cu toate acestea, Boloni ezită și negocierile par blocate total. Răzvan Burleanu nu ar mai vrea să aștepte mult, mai ales că antrenorul de 68 de ani nu pare convins să vină.

Mai mult ca sigur, răspunsul final va veni zilele viitoare. Boloni a confirmat și el acest lucru, chiar dacă ultimele zile nu a mai vorbit cu oficialii Federației.

Ilie Năstase îl atacă pe Loți Boloni. Declarațiile incredibile ale fostului mare campion de tenis. Acesta l-a făcut praf pe antrenor

Primul lider ATP din istorie a comentat, în stilul caracteristic, situația de la națională. Burleanu și Stoichiță aleargă de peste o lună după un selecționer și sunt refuzați pe bandă rulantă. Cei doi așteptau, totuși, ca Loți boloni să accepte oferta, mai ales că este liber de contract. Touși,a cesta ezită și Ilie Năstase a avut o intervenție dură, la PRO X.

Nu știu ce se tot insistă cu Boloni, chiar mă supără. Cred că este cazul să punem un antrenor cu nume românesc, că tot văd că face atâtea figuri. Să meargă la naționala Ungariei, dacă tot nu îi convine, mai vorbește și limba, s-a revoltat Ilie Năstase

Loți Boloni a anunțat că va da un răspuns n câteva zile, când va explica tot. Șansele sunt mari să refuze și el oferta lui Răzvan Burleanu.

Varianta Mutu, tot mai probabilă, pentru naționala României. Edi Iordănescu are și el șanse

Chiar dacă Adi Mutu pare să fie favorit, în cazul refuzului lui Boloni, Edi Iordănescu este și el în discuție. Mai ales că a arătat că este un atrrenor capabil să facă performanță. Spre deosebire de Adi Mutu, Iordănescu a antrenat la nivel înalt și a luat și titlul,s ezonul trecut, cu CFR Cluj.

Ar fi o mândrie, o oportunitate, sunt sigur că orice antrenor și-ar dori-o. Eu cred că echipa națională are un potențial. Poate să producă rezultate și să reușească să schimbe această situație și să bucure suporterii.

Eu am ajuns la maturitatea necesară să îmi înțeleg statutul. Înțeleg că sunt anumiți antrenori români cu ani mulți de performanțe. Cred că fotbalul românesc duce lipsă de multe, dar nu de antrenori. Mircea Lucescu, Loți Boloni, Olăroiu, Dan Petrescu, Răzvan Lucescu….Sunt antrenori care au demonstrat multe și au un statut.

Dupa care.. valul nou, tineri și foarte tineri, unde sunt și eu. Dar sunt mai bine de zece ani de când antrenez. Pot să spun că am în spate o experiență acumulată, a declarat Edi Iordănescu