Prima reacție a lui Ladislau Boloni, după discuțiile cu Răzvan Burleanu: „Voi explica totul!” Ce se întâmplă cu oferta FRF

Robert Zanfir / 13.01.2022, 16:34
Prima reacție a lui Ladislau Boloni, după discuțiile cu Răzvan Burleanu: „Voi explica totul!” Ce se întâmplă cu oferta FRF

Ladislau Boloni a vorbit pentru prima dată după ce a început negocierile cu FRF. Tehnicianul a spus că discuțiile nu sunt închise și că va oferi un răspuns în câteva zile.

După câteva zile de negocieri și trei runde de discuții, se părea că soluția Ladislau Boloni la națională nu mai este de actualitate. Blocarea negocierile a produs un val de reacții între oamenii de fotbal. Mihai Stoica, un susținător al lui Boloni, dar și Cornel Dinu, au pus tunurile pe conducerea FRF.

Prima reacție a lui Ladislau Boloni, după discuțiile cu Răzvan Burleanu: „Voi explica totul!” Ce se întâmplă cu oferta FRF

Ladislau Boloni încă nu a părăsit România. A mers la Tărgu Mureș, unde și-a luat rămas bun de la Janos Czako, fost coleg și prieten, decedat.

Ladislau Boloni a refuzat să discute despre echipa națională, dar a transmis câteva vorbe.

„Nu pot spune nimic în acest moment despre discuțiile cu FRF. Nici că sunt deschise, nici închise. Pot spune ceva acum, dar peste 20 de metri să sune telefonul și să explodeze totul.

Să lăsăm lucrurile să decurgă normal. Știu că presa vrea un răspuns repede, dar am și eu viața mea”, a transmis antrenorul, conform Gsp.

Boloni a fost acuzat că ignoră apelurile lui Răzvan Burleanu și compania, care nu i-ar fi satisfăcut pretențiile contractuale. „E adevărat, n-am răspuns la telefon. Vrei să-ți arată câte apeluri am?”, a reacționat acesta pentru sursa citată.

Când am venit am stabilit un termen, vom vedea ce va fi. Cu siguranță în 4-5 zile voi explica totul.
Ladislau Boloni

„Mă simt folosit! Îmi vine să arunc lavaliera și să plec!” Cum a reacționat Mihai Stoica după ce negocierile cu Boloni s-au închis

Mihai Stoica a reacționat extrem de dur la adresa celor de la FRF, după ce negocierile dintre Răzvan Burleanu și Ladislau Boloni s-au blocat. Managerul FCSB, un susținător al fostului mijlocaș din Ghencea, este convins că naționala va avea de pierdut în urma acestei mici telenovele.

„Îmi vine să scot lavaliera, să o trântesc și să plec din emisiune. Nu o să o fac, dar refuzul ăsta nu e ce trebuie… Nu cred că o să știm niciodată motivele din spatele deciziei.

Dacă durata contractului e problema, atunci FRF ar fi trebuit să-i acorde lui Loți atâția ani cât voia”, a declarat MM la Telekom Sport.

Răzvan Burleanu a transmis, prin intermediul presei, că va numi un selecționer până la reluarea campionatului.