EXCLUSIV. Ilie Năstase, ultimatum de la soție: ”Ori faci asta, ori divorțăm!”. Ce a putut să facă Nasty de Dragobete!

Claudia Balan / 01.03.2021, 06:27
EXCLUSIV. Ilie Năstase, ultimatum de la soție: ”Ori faci asta, ori divorțăm!”. Ce a putut să facă Nasty de Dragobete!

Ilie Năstase, ultimatum de la soție! Au trecut aproape două luni de când Ilie Năstase și-a agresat fizic soția, determinând-o pe Ioana să cheme poliția pentru a putea ieși din apartamentul acestuia. Cei doi nu și-au vorbit timp de câteva săptămâni, iar divorțul părea a fi unul iminent.

Ilie Năstase, ultimatum de la soție: ”Ori faci asta, ori divorțăm!”. Ce a putut să facă Nasty de Dragobete!

Ei bine, cei doi au reluat legătura și au ajuns la sentimente mai bune, iar fostul mare tenismen a început, deja, “asediul” la adresa frumoasei brunete: flori, cadouri, cine romantice. Totul pentru a o convinge pe Ioana că regretă gestul și că este dispus să facă orice pentru a-și salva căsnicia. Ioana, însă, nu se lasă înduplecată cu una, cu două, și vrea să se asigure că episodul care a traumatizat-o complet nu se va mai repeta vreodată.

Eu trec un pic mai greu peste acea zi, iar Ilie Năstase ştie asta. Discutăm mult, încercăm să vedem ce mai poate fi făcut pentru a ne salva relația. Nu am nevoie să își ceară iertare, dacă el nu crede în ceea ce spune. Nu vreau să mai fiu amăgită, nu mai vreau vorbe goale. Nu ne-am împăcat, dar nu ca să îl pedepsesc, nu ca să îi arăt că sunt eu a naibii. Ci pur și simplu pentru că nu mai pot accepta același tip de relație ca și până acum.

Vreau mai mult respect, mai mult timp. Ilie a fost de acord să ne dăm timp. Oricât este nevoie, trei luni, șase.  Avem mai multe de pierdut dacă ne grăbim, decât dacă o luăm pas cu pas. Nu vreau să ne mai facem de râs peste tot, să ne știe toată țara. Avem și noi o vârstă, vreau să trăim frumos și să ne facem viața mai ușoară”, a declarant Ioana, în EXCLUSIVITATE, pentru PlaySport.ro.

EXCLUSIV. Ilie Năstase, ultimatum de la soție: ”Ori faci asta, ori divorțăm!”. Ce a putut să facă Nasty de Dragobete!
EXCLUSIV. Ilie Năstase, ultimatum de la soție: ”Ori faci asta, ori divorțăm!”. Ce a putut să facă Nasty de Dragobete!

Ilie Năstase, ultimatum din partea soției

Soția lui Ilie Năstase este hotărâtă să îi mai dea fostului mare tenismen o șansă numai dacă acesta respectă regulile impuse. În caz contrar, Ioana este hotărâtă să divorțeze și susține că o va face pentru liniștea ei. Fără nicio pretenție financiară. De atunci, Ilie Năstase se spetește să îi facă Ioanei pe plac și să îi demonstreze că se poate schimba:

I-am cerut doar să se liniștească, ca să pot trece cu tot sufletul peste acele amintiri oribile. Trebuie să lucreze mult cu el, să ceară ajutor specializat pentru a-și tempera caracterul. Este coleric uneori. Trebuie să se liniștească. Numai asta vreau de la el și numai așa mă voi întoarce cu totul la el, ne-a mai spus Ioana.

Au sărbătorit împreună Ziua Îndrăgostiților

Deși cei doi soți nu mai locuiesc împreună, fostul mare sportiv nu lasă să treacă mai mult de o săptămână fără să își vadă soția. Nasty a profitat de Dragobete pentru a o surprinde pe frumoasa Ioana:

Recunosc, m-a surprins plăcut. Mi-a dat întâlnire ca pe vremuri şi a venit cu un buchet superb din florile mele preferate. Nu ştiu cum a făcut, dar de data asta a avut şi trandafiri albi şi crini albi şi flori de liliac, tot albe. Nu ştiu cum a reuşit să găsească pe vremea asta liliac alb, dar Ilie a ştiut mereu să fie surprinzător. I-am spus că a reuşit să mă surprindă plăcut şi cred că a înţeles că de asemenea gesturi am nevoie. Simt că face eforturi ca să ne fie bine, dar vreau să văd că nu e ceva de moment, a mai spus Ioana Năstase.