Ilie Năstase, pe marginea prăpastiei! În pragul divorțului și cu firmele în faliment?

Simion Andrei 14.01.2021, 22:33
Ilie Năstase, pe marginea prăpastiei! În pragul divorțului și cu firmele în faliment?

Ilie Năstase a revenit din nou în centrul atenției, dar pentru o altfel de „performanță”. Fostul mare tenismen a avut un „meci” cu soția sa, care s-a lăsat cu plângere la poliție. Deși spune că s-a împăcat cu partenera de viață, Ilie Năstase nu pare a avea liniște. Să fie în pragul divorțului și cu firmele în faliment?

Ilie Năstase, în pragul divorțului și cu firmele în faliment?

Ilie Năstase, primul lider ATP din istorie, nu pare a mai avea succes în afaceri. Datele statistice ne arată dezastrul. Ilie Năstase apare ca asociat în cel puțin 11 firme din România. Însă nouă dintre acestea au fost radiate cu mulți ani în urmă. Doar două mai sunt active: Reims Beverage SRL și Unicorn Buzz SRL.

Înființată în 2016, Unicorn Buzz SRL, deși este încă în funcțiune nu mai are niciun fel de activitate.

Reims Beverage SRL este importatoare de șampanii scumpe: Veuve Clicquot, Moet & Chandon, Dom Perignon, Le Grande Dame si Krug. O afacere deloc profitabilă pe teritoriul României. În 2019, firma lui Năstase a avut încasări de 30.000 de lei și cheltuieli de 64.000 de lei. De aici rezultă o pierdere de 34.000 de lei. Pierderea a fost și mai mare în anul următor: 72.000 de lei. Cam deprimant, nu?

Gurile rele spun că Ilie Năstase ar mai trăi din mila prietenilor. Fostul tenismen ar fi membru în câteva Consilii de Administrație ale unor companii private, dar sumele primite sunt derizorii: 500 de euro lunar dintr-un CA și 200 de euro dintr-altul.

Mai mult decât atât, un credit de doar 50.000 de euro, contractat în martie 2009 împreună cu soția sa de atunci, Amalia, pare a fi neplătit nici acum. Creditul apare în continuare ca nestins în Registrul Național de Publicitate Mobiliară, informează Newsweek.

Ilie Nastase, pe marginea prapastiei! In pragul divortului si cu firmele in faliment?
Ilie Nastase, pe marginea prapastiei! In pragul divortului si cu firmele in faliment?

Ilie Năstase, probleme mari cu legea

Ilie Năstase a avut de-a face cu oamenii legii în mai multe rânduri. Spre exemplu, Curtea de Apel București a respins pe 9 iulie 2019 apelurile formulate de fostul tenismen și de procurori, menținând decizia dată în luna februarie a acelui an de către Judecătoria Sectorului 1 în dosarul în care a fost judecat pentru că a refuzat recoltarea de probe biologice când a fost oprit pentru control de către politiștii de la Brigada Rutieră, precizează ziare.com.

Instanța de fond a decis amânarea aplicării pedepsei concurente de 9 luni și 10 zile închisoare (8 luni de închisoare pentru refuz de recoltare de probe biologice și 4 luni de inchisoare pentru conducerea unui vehicul având dreptul de a conduce suspendat).

Judecătorii au dispus un termen de supraveghere de doi ani, perioadă in care Ilie Năstase este obligat să respecte mai multe măsuri de supraveghere.

Urmăriți Playsport.ro și pe