Ilie Poenaru îi transmite un mesaj clar lui Gigi Becali și anunță că este pregătit să o antreneze pe FCSB

Giosanu Catinca 21.11.2022, 20:41
Ilie Poenaru îi transmite un mesaj clar lui Gigi Becali și anunță că este pregătit să o antreneze pe FCSB

Ilie Poenaru i-a transmis un mesaj patronului de la FCSB după ce Mihai Pintilii a declarat că nu va rămâne la echipă ca antrenor principal decât o perioadă limitată de timp.

Ilie Poenaru, mesaj pentru Gigi Becali

Ilie Poenaru a dezvăluit că a purtat discuții cu Gigi Becali în vederea semnării unui nou contract. Mihai Pintilii ezită să dea un răspuns ferm pentru a deveni antrenor principal la FCSB, dar Poenaru s-a arătat dispus să se întoarcă pe banca tehnică a roș-albaștrilor.

Tehnicianul român a afirmat că s-a schimbat mult după ultimele experiențe și este pregătit pentru orice provocare.

După plecarea lui Dică a fost acest contact. A fost un simplu telefon și nimic mai mult. O simplă discuție de câteva minute. De atunci nu.

Sunt pregătit pentru orice. În toată această perioadă, de la etapă la etapă, prin anii care trec, și pe la echipele pe care am trecut, m-am maturizat. M-am lovit de foarte multe lucruri. Astea sunt benefice pentru noi dacă știm să le gestionăm. Chiar și perioada UTA, eu nu o consider un eșec, o consider o experiență foarte bună. Și de aceea spun că de la an la an m-am maturizat și gestionez și văd altfel lucrurile. Sunt pregătit pentru orice. Nu neapărat pentru FCSB, sunt pregătit pentru orice.”, a subliniat Ilie Poenaru, într-o intervenție la Pro Arena.

Gigi Becali: ”La națională se putea fără aia, la noi nu se poate”

Chiar dacă nu lasă să se vadă, Mihai Pintilii se gândește să accepte să devină antrenor principal la FCSB, conform presei centrale. Problema este că oficialul deține Licența B, care, cel puțin teoretic, nu îi permite să conducă de pe bancă o echipă din Liga 1.

Gigi Becali i-a luat partea și a scos în evidență că nici Mirel Rădoi nu avea licenţă PRO când a fost numit selecţioner al României.

„Păi, eu ce vrei să fac?! La națională se putea fără aia, la noi nu se poate. Eu sunt omul care reglementez legi. Orice se întâmplă cu mine, în toată viața mea, în orice domeniu, se face pe reglementare de legi. S-au sesizat ei, cu zece zile în urmă. Păi, ăia antrenează de ani de zile, mă. Și la Clinceni, Poenaru. I-au dat amendă lui Poenaru. Băi, de cinci ani antrenează. S-au sesizat acum. O să luăm un antrenor cu licență, care să fie pe bancă. Nu are voie să dea sfaturi Pintili, îi dă amendă dacă dă sfaturi (n.r. – râde).”, a spus Gigi Becali, conform as.ro.