Imagine incendiară postată de Sorana Cîrstea. “Semeni cu Monica Belluci” FOTO

Giosanu Catinca / 29.10.2021, 20:15

Sorana Cîrstea (31 de ani) a fost surprinsă într-un cadru inedit, în timp ce Simona Halep (30 de ani) se lupta din răsputeri la Transylvania Open, turneu care se joacă la Cluj, pe BT Arena.

Cum a fost surprinsă Sorana Cîrstea

Sorana Cîrstea a avut o apariție de zile mari pe Instagram! Faimoasa jucătoare română de tenis i-a surprins pe fani în ziua în care Simona Halep a învins-o rapid pe Jaqueline Cristian.

Jaqueline Cristian nu s-a mai aflat la nivelul din rundele precedente. Sportiva de 23 de ani a comis 46 de erori neforțate și nu a reușit să îi pună probleme jucătoarei de la malul mării. Principala favorită de la Transylvania Open s-a impus după doar 68 de minute de joc, scor 6-1, 6-1. În continuare, Halep o așteaptă pe Emma Răducanu în semifinalele turneului WTA 250 de la Cluj-Napoca.

Cât de frumoasă este iubita lui Ion Ion Țiriac

Sorana Cîrstea, care nu a dorit să participe la turneul din Ardeal, petrece momente prețioase departe de casă. Frumoasa sportivă se află în vacanță și a postat un instantaneu inedit din vacanță. Asta, în ziua în care Simona Halep s-a dueleat cu Jaqueline Cristian pentru un loc în careul de ași la Transylvania Open!

Andrea Petkovic, una dintre cele mai valoroase sportive din circuitul WTA, care a fost eliminată în runda inaugurală la Cluj, a reacționat la postarea Soranei.

Îmi place la nebunie noua ta coafură! Semeni cu Monica Bellucci.”, a declarat Andrea, făcând o comparație cu celebra actriță italiană.

Unii cred că Sorana nu a dorit să participe la turneul de la Cluj pentru a o evita pe Simona. Cele două jucătoare de tenis au o relație tensionată. Se pare că jucătoarea din Constanța ține cu orice preț să își ia revanșa în fața sportivei din Târgoviște. Menționăm că aceasta din urmă o conduce pe Halep în meciurile directe cu 2-1.