Imaginea care a zguduit internetul a primit sute de aprecieri pe Facebook. Mâinile unui sportiv român, exemplul sacrificiului total

Mihai Rosoiu 20.12.2020, 17:52
Imaginea care a zguduit internetul a primit sute de aprecieri pe Facebook. Mâinile unui sportiv român, exemplul sacrificiului total

Mediul virtual a fost invadat astăzi de o fotografie mai puțin obișnuită. Imaginea care a zguduit internetul a primit sute de aprecieri pe Facebook, la fel de multe comentarii și distribuiri. Sacrificiul dus la extrem de un sportiv de performanță este ilustrat perfect în această poză dură și uluitoare în același timp. Mâinile unui sportiv român au făcut senzație pe internet, chiar dacă imaginea nu e foarte ușor de privit.

Ale cui sunt mâinile din imaginea care a zguduit internetul

Ale unui canotor. Mâinile sunt cele mai de preț avuții ale unui astfel de sportiv de performanță. Ciprian Tudosă. Cu ele, canotorii se agață de vâsle și trag din greu pentru a ajunge în topurile mondiale. Sportivul legitimat la Clubul Sportiv al Armatei Steaua a reușit acest lucru. Să ajungă să cucerească medalii, să viseze la un podium olimpic.

Ciprian Tudosă (în dreapta) ridică tricolorul românesc
Ciprian Tudosă (în dreapta) ridică tricolorul românesc

La doar 23 de ani, Ciprian Tudosă este unul dintre sportivii în care România își pune speranța unei medalii la Tokio. În prezent, Ciprian Tudosă și colegul său Marius Cozmiuc e deja campionul Europei și vicecampionul lumii în proba de 2 rame. Practic, sportivul se poate considera împlinit profesional grație acestor medalii.

Visează la medalia olimpică

Pentru Ciprian Tudosă și Marius Cozmiuc se pare că nu e suficient, iar trofeele europene și mondiale sunt doar etape de parcurs. Scopul final e altul. Se numește Olimpiada. Cei doi se pregătesc pentru cea mai așteptată, importantă și spectaculoasă competiție a sportului planetar. Cei doi se vor prezenta la Tokio cu speranțe mari și mâini sfâșiate de efort.

Într-un soi de omagiu pentru sacrificiul pe care acești sportivi îl fac, administratorii paginii de Facebook a clubului ne-a oferit imaginea sfârșitului de an. Și un mesaj de mulțumire pentru cei care trudesc în clubul militar. Ciprian Tudosă este unul dintre ei. Unul dintre acei români, care vor să audă imnul național la Jocurile Olimpice de la Tokio.

„ Așa arată palmele unui canotor de aur, dupa 24 km de vâslit!”

Alături de imaginea care a zguduit internetul și a primit sute de aprecieri pe Facebook, cei de la Clubul Sportiv al Armatei au postat și un mesaj apreciativ:

„Așa arată palmele unui canotor de aur, dupa 24 km de vâslit! Ale cui sunt ele?!Ați ghicit…sunt ale lui Ciprian Tudosă! Suntem mândri de tine, Ciprian!Mulțumim pentru tot ceea ce faci și pentru că ne umpli sufletul de bucurie, de fiecare dată când urci pe podiumurile internaționale! Mult succes!!! Forza Steaua!”, s-a scris pe pagina celor de la Steaua.

 

 

Urmăriți Playsport.ro și pe