Imaginea despărțirii de Sorana Cîrstea. Toată lumea știa că sunt împreună, dar iubita lui Ion Ion Țiriac a postat o poză care a surprins pe toată lumea (GALERIE FOTO)

Catinca Giosanu 05.02.2023, 11:53

Sorana Cîrstea se află în această perioadă la Dubai, acolo unde se pregătește împreună cu fostul antrenor al lui Roger Federer. Jucătoarea născută la Târgoviște a publicat câteva fotografii de la ședintele de antrenament și a transmis un mesaj pentru fanii ei. Imaginile au devenit rapid virale.

Sorana Cîrstea, plină de surprize

Sorana Cîrstea a anunțat că urmează să participe la trei turnee importante, însă a evitat să ofere mai multe detalii. Celebra jucătoare de tenis i-a surprins pe toți în momentul în care s-a afișat alături de fostul colaborator al lui Roger Federer. Mulți se gândesc aum că românca va renunța la serviciile lui Thomas Johansson.

Suedezul i-a fost alături Soranei Cîrstea la Australian Open 2023, însă rezultatele obținute de sportiva din România nu au fost cele așteptate. Acesta ar putea fi unul dintre motivele pentru care ”Sori” a ales să se pregătească în compania lui Peter Wessels.

Va renunța românca la serviciile lui Thomas Johansson?

Mare le-a fost mirarea fanilor Soranei Cîrstea când au aflat că jucătoarea de tenis l-a înlocuit pe Thomas Johansson cu un antrenor care a colaborat mulți ani cu Roger Federer.

Ea a postat o fotografie la InstaStory, în dreptul căreia apare următorul mesaj:

Muncă grea zi de zi, fără întrerupere.”, a scris Peter Wessels, în dreptul imaginii cu Sorana Cîrstea, care ulterior a fost distribuită de rivala Simonei Halep.

Și ea şi-a schimbat antrenorul

În ultima vreme, tot mai mulți jucători au ales să facă schimbări în ceea ce privește staff-ul tehnic. Printre cei care au renunțat la vechii antrenori sau la preparatorii fizici se numără și Simona Halep. Aceasta este în continuare suspendată pentru dopaj și nu are voie să participe la nicio competiție oficială până când situația sa se va clarifica în instanță.

Emma Răducanu se chinuie de mult timp să își găsească un antrenor care să îi resusciteze cariera. Sportiva cu origini românești a fost eliminată în turul 2 de la Australian Open, după ce a cedat în fața lui Coco Gauff, în două seturi.

În acest moment, ea se pregătește sub comanda lui  Sebastian Sachs, antrenor cu care a început să lucreze la finalul anului trecut.

Urmăriți Playsport.ro și pe