Imagini șoc! Cu cine formează un cuplu pe scenă Kira Hagi. „Regele”, lăsat fără cuvinte

Moldoveanu Camelia 23.09.2021, 19:20

Kira Hagi, așa cum nimeni nu a mai văzut-o până acum. Fiica „Regelui” pare mai îndrăgostită ca niciodată. Pentru că -știm toți – acest lucru se poate observa din priviri. El este tânărul celebru care i-a furat inima frumoasei actrițe.

Kira Hagi, imagini care vorbesc de la sine

Dacă Ianis Hagi a decis să-i calce pe urme tatălui său, Kira Hagi își clădește o carieră frumoasă în actorie. Fiica „Regelui” este protagonista unei piese de teatru în care o puteți vedea mai îndrăgostită ca niciodată.

Momentan partener de scenă, Jonathan Alexandru este chiar fiul cel mic al Nicolei și al compozitorului Mihai Alexandru. Tânărul care face ca inima Kirei să vibreze pe scenă este compozitor, solist și actor.

Este un spectacol foarte frumos, plin de emoții. O poveste de dragoste, în care se regăsesc multe cupluri din ziua de astăzi, din fericire, dar și din păcate. Rolul lui George a fost o provocare. Eu sunt foarte diferit de el. Kira este o actriță talentată și educată în acest domeniu. Se implică foarte mult, așa cum face în toate proiectele ei.

Regizorul Filip Ristovski, care este și un foarte bun actor, și scenarista Ileana Răducanu stau la baza acestui proiect. Filip ne-a format, ne-a fost profesor. Coregrafia este concepută de Eugenia Stoian, iar videoproiecțiile de Radu Burduj. Este o echipă frumoasă, de la care am avut numai de învățat.

Kira este un om frumos. Are multe calități și este sufletistă. Prezența ei mă liniștește și îmi dă încredere. Apreciez mult și activitatea ei din afara acestui proiect. Iar pentru rolul din filmul ”Între Chin și Amin”, al lui Toma Enache, o felicit”, a spus Jonathan Alexandru în luna iunie a acestui an în exclusivitate pentru playsport.ro.

„Martha și George”

Kira Hagi, Martha, poate fi văzută într-o poveste romanțată a unei prințese. Este o o radiografie excelentă a căsniciei celebrului cuplu din perioada interbelică. Dramă, dar și umor. Fiica lui Gică Hagi face o pereche minunată alături de George, Jonathan Alexandru.

Este o piesă potrivită pentru tineri, în primul rând pentru că află detalii inedite din viața unei personalități uimitoare, a unei feministe dinainte să se fi inventat mișcarea, a unei femei care și-a iubit țara și care a încercat prin toate resursele de care dispunea să facă orice îi stătea în putință să ajute și să ridice prin cultură nivelul celor din jurul său. E un spectacol din care poți să pleci cu multe învățăminte legate de viața de cuplu.”, a explicat Marinela Țepuș, manager Teatrul Nottara.

Urmăriți Playsport.ro și pe