Simona Halep a trăit umilința vieții la Toronto. Ce nu s-a văzut la TV și a produs consternare în lumea tenisului

Ștefănescu Dragoș 15.08.2022, 11:40
Simona Halep a trăit umilința vieții la Toronto. Ce nu s-a văzut la TV și a produs consternare în lumea tenisului

Simona Halep a câștigat turneul WTA 1000 de la Toronto după ce a învins-o în finală pe Beatriz Haddad Maia. În timpul conferinței de presă de la finalul partidei, marea noastră campioană s-a confruntat cu o situație delicată. Simona a fost întrebată de către o jurnalistă dacă va sărbători alături de fanii maghiari după succesul de la Toronto. Constănțeanca a trecut însă cu eleganță peste această gafă uluitoare.

Simona Halep, pusă într-o situație delicată de gafa uluitoare a unei jurnaliste

Simona Halep a avut un parcurs de vis în cadrul turneului de la Toronto. Marea noastră campioană a reușit să se califice în finala competiției, unde a întâlnit-o pe Beatriz Hadda Maia. La finalul unui meci extrem de disputat, Simona s-a impus cu scorul de 6-3, 2-6, 6-3. Astfel, românca a cucerit pentru a treia oară titlul la Openul Canadei.

În timpul conferinței de presă de la finalul meciului, Simona Halep a fost pusă într-o situație delicată de gafa uluitoare a unei jurnaliste. Mai exact, marea noastră campioană a fost întrebată dacă va sărbători alături de fanii unguri succesul de la Toronto.

Bună, Simona, sunt Christina de la SportNet, mă întrebam dacă tu și echipa ta plănuiți să sărbătoriți acest succes și dacă ai de gând să sărbătorești victoria ta alături de fanii unguri din Toronto. Ce vei face în continuare?”, a întrebat jurnalista.

Simona a depășit cu eleganță momentul stânjenitor

Vădit surprinsă de gafa jurnalistei, Simona a trecut cu eleganță peste acest moment. Marea noastră campioană a dorit să le mulțumească încă o dată fanilor români care au fost alături de ea pe tot parcursul turneului.

Vom sărbători mâine, pe teren, pentru că voi merge la Cincinnati. Deci mă voi antrena. Asta va fi sărbătoarea. Nu am timp pentru o adevărată sărbătoare. Am un alt turneu. Voi încerca să mă recuperez cât de mult posibil pentru a fi pregătită pentru următorul meci. Fanii, fanii români, au fost uimitori și vreau să le mulțumesc că au venit să să susțină”, a declarat Simona Halep.

Simona Halep, asaltată de fani la ieșirea din arena de la Toronto

Pe tot parcursul finalei cu Beatriz Hadda Maia, Simona Halep a fost susținută frenetic de fanii români aflați în tribune. Partida a suscitat un interes uriaș, toate cele 11.815 de locuri ale arenei fiind ocupate. La ieșirea din complexul unde s-a desfășurat turneului, Simona a fost asaltată de fani. Îmbulzeala a fost atât de mare încât gărzile de corp au trebuit să intervină pentru a evita eventuale neplăceri.

În timp ce gărzile de corp încercau să țină oamenii la distanță, Patrick Mouratoglou a reacționat imediat: „Lăsați-i doar pe români, vă rog!”. Atitudinea antrenorului francez a produs bucurie în rândul fanilor români care își doreau o poză sau un autograf de la Simona Halep.