Împăcare „istorică” în miez de noapte între Dan Petrescu și Marius Șumudică. Ce a făcut noul antrenor de la Kayserispor

Radu Bordei 06.01.2021, 11:46
Împăcare „istorică” în miez de noapte între Dan Petrescu și Marius Șumudică. Ce a făcut noul antrenor de la Kayserispor

Împăcare „istorică” între Petrescu și  Șumudică! Noul lider din campionatul Turciei a explicat, la Telekom Sport, că nu mai este supărat pe Dan Petrescu. Marius Șumudică fusese deranjat că „Bursucul” nu l-a căutat pentru informații. Dan Petrescu este aproape de a prelua Kayserispor, echipă aflată la retrogradare.

Șumudică se aștepta la un apel din partea lui Petrescu, iar când acesta n-a venit, s-a simțit deranjat. „L-aș fi putut ajuta, acum nu mai vreau” a declarat Șumudică. Între timp, lucrurile s-au aranjat.

Împăcare „istorică” între Petrescu și  Șumudică! Petrescu l-a sunat pe antrenorul lui Gaziantep

Marius Șumudică a revenit la sentimente mai bune față de Petrescu. Asta pentru că viitorul antrenor de la Kayseri a auzit de supărarea lui Șumi și l-a căutat. Antrenorul lui Gaziantep a dezvăluit ce au discutat cei doi.

„Mi-a spus că este în Dubai, dar va veni în 2-3 zile aici. Am vorbit cam 50 de minute. Eu era puțin supărat pentru că nu m-a căutat. Eu vorbisem doar la superlativ de el și puteam să îi prezint situația de aici” a declarat Șumudică.

Misiune aproape imposibilă pentru Dan Petrescu.

Marius Șumudică nu este foarte încerezător în șansele celor de la Kayserispor. Echipa se află la o distanță destul de mare de locurile de salvare. Petrescu va trebui să organzieze repede lucrurile pentru ca să poată reveni în clasament.

„Nu i-a plăcut când i-am spus asta. Mai vrea să aducă 4 jucători. Dacă însă nu obține repede rezultate, asta nu va mai conta” crede Șumudică.

Chiar și așa, Petrescu pare tentat de această provocare, mai ales că ar antrena într-un campionat puternic din Europa.

Contract beton pentru Petrescu

Dacă din punct de vedere sportiv, Kayseri este o provocare, în schimb, financiar, Petrescu dă iar lovitura. 50.000 de euro pe lună va încasa antrenorul până în vară. „Bursucul” va încasa 100.000 de euro în plus la semnătură. Dacă salvează echipa, atunci românul va fi premiat cu încă 100.000 de euro.

Din sezonul viitor, Dan Petrescu va încasa un salariu de 850.000 de euro pe an, plus alte bonusuri importante. Oferta este una foarte bună și Petrescu pare convins să accepte.

Nu se duce în Golf

Marius Șumudică a dezvăluit și că Dan Petrescu era dori și de echipe din Golf, dar acesta nu dorește să le onoreze. Mai ales că nu erau echipe de primă mână. Antrenorul și-a făcut deja planurile pentru salvarea de la retrogradare a celor de la Kayseri. Se va baza și pe fotbaliști din Liga 1.

Dacă va accepta oferta, Dan Petrescu va debuta pe banca turcilor chiar în fața echipei lui Șumudică, Gaziantep.

 

 

Urmăriți Playsport.ro și pe