În Postul Paștelui, Becali știe cine îi fură punctele, prin arbitri: „Este dracul!”

Olteanu Ștefan 11.04.2021, 15:07
În Postul Paștelui, Becali știe cine îi fură punctele, prin arbitri: „Este dracul!”

Gigi Becali nu se mai oprește din atacat arbitrajul, dezamăgit fiind după ultima remiză a echipei sale. Finanțatorul FCSB-ului și-a adus aminte și de o înfrângere mai veche și a desființat doi „centrali” din Liga I. Becali este convins că „necuratul” s-a „băgat” la meciurile echipei sale și acest lucru a dus la pierderea unor puncte esențiale.

În Postul Paștelui, Becali știe cine îi fură punctele, prin arbitri: „Este dracul!”

Gigi Becali a fost foarte deranjat de arbitrajul de la partida Sepsi 1-1 FCSB. Finanțatorul roș-albaștrilor l-a desființat pe „centralul” Iulian Călin, după care l-a luat la țintă și pe Kyros Vassaras, șeful CCA.
Golul anulat al lui Moruțan și faultul în atac dictat la Florin Tănase l-au scos din minți pe Gigi Becali. Acesta e convins că „necuratul” s-a „băgat” la meciurile echipei sale.

Mai este nevoie de o părere după ce s-a văzut totul la meci? Ce se mai poate spune? El nu are nicio vină! Doar dacă nu l-a pus dracu’. Nu e lipsă de valoare la Călin!. L-a pus dracu’! Păi cum să nu dea gol pentru FCSB? Moruțan a dat gol, dar el a scos mingea din plasă”, a spus Gigi Becali.

FCSB a avut un gol anulat cu Sepsi
FCSB a avut un gol anulat cu Sepsi

Și-a adus aminte și de duelul Hermannstadt 1-0 FCSB

Gigi Becali crede că echipa sa a fost dezavantajată pe tot parcursul sezonului și nu știe ce măsură să ia pentru a îndrepta lucrurile. El și-a adus aminte și de înfrângerea echipei sale cu Hermannstadt, scor 0-1 în deplasare. Pe 14 februarie, Istvan Kovacs a fost la centrul partidei menționate de Becali. Atunci, au fost luate mai multe decizii controversate de ambele părți însă, per total, FCSB a fost echipa dezavantajată. Hermannstadt a deschis scorul din penalty, în minutul 10. La doar 20 de minute distanță, FCSB a avut un penalty neacordat. Mai mult, roș-albaștrii au solicitat și un cartonaș roșu la Sîntean, pentru o lovitură cu cotul, iar Buziuc a avut un gol anulat pe motiv de offside.

Ce măsură să iau? Să depun memoriu? Nu se va schimba nimic. Pot să trimită orice arbitru la meciurile FCSB-ului, pentru că tot așa va fi. Se bagă dracu’!
Tu crezi că Istvan Kovacs a făcut acolo (n.r. – la Hermannstadt – FCSB 1-0) pentru că așa a vrut el? Nu, s-a băgat dracu’! Dar faza de la Sepsi a pus capac. A fost gol valabil”, a mai spus Gigi Becali, pentru Digi Sport.

FCSB este încă lider în Liga I, cu 65 de puncte. În această seară, de la 21:30 se va juca Universitatea Craiova – CFR Cluj. Dacă formația din Gruia se va impune în Bănie, va urca pe prima poziție a clasamentului, cu 66 de puncte.

Urmăriți Playsport.ro și pe