Încă două transferuri pe traseul Botoșani – București. Gigi Becali va fi nevoit să îl despăgubească pe Iftime

Giosanu Catinca / 07.02.2022, 19:26
Încă două transferuri pe traseul Botoșani – București. Gigi Becali va fi nevoit să îl despăgubească pe Iftime

Gigi Becali susține că are deja cel mai bun lot din România, dar continuă să facă transferuri. După ce l-a convins pe Malcom Edjouma (25 de ani) să vină la FCSB, patronul roș-albaștrilor plănuiște să facă încă două mutări pe axa Botoșani-București.

Transferuri de ultimă oră puse la care de Gigi Becali

După egalul pe care FCSB cu FCU Craiova, scor 2-2, Gigi Becali a decis că este timpul să investească din nou în transferuri.

Gigi Becali spunea recent că nu mai vrea să facă transferuri la FCSB, cel puțin în acest mercato, dar apar și situații neprevăzute. Finanțatorul celor de la FCSB s-a răzgândit.

Managerul general al roș-albaștrilor s-a arătat interesat de albanezul Enriko Papa (28 de ani), căpitanul lui FC Botoșani, și fundașul central Joyskim Dawa (25 de ani).

Ce spune Valeriu Iftime

Imediat după ce intenția latifundiarului din Pipera de a-i transfera pe cei doi ”moldoveni” a ieșit la iveală, Valeriu Iftime i-a transmis un mesaj omologului său din Capitală.

Patronul de la Botoșani a declarat că Papa este netransferabil și are o înțelegere cu el pentru prelungirea contractului, în timp ce, în cazul lui Dawa, chiar dacă nu ar vrea să renunțe la fundașul camerunez, ar putea ceda totuși. Dar asta numai dacă Gigi Becali va face o ofertă bună.

Să nu credeți că vreodată domnul Becali va fi sincer în negocieri. Sau că m-a prostit. Nu există un transfer al lui Enriko Papa. Am o convenție cu el să rămână la noi. Sper să fie mai câștigat la noi mai mult decât un zbucium de asta de un meci sau de jumătate de sezon. E căpitanul nostru, e netransferabil. Asta o spune antrenorul, nu eu. La FCSB, nu vor avea răbdare cu el, sunt convins.

Cu Dawa, discutăm după meciul de joi. Dar nici el nu e transferabil. După ce a declarat domnul Becali, o să-l coste că a spus că m-a înșelat. Dacă a spus că m-a înșelat cu 400.000, atât va plăti peste transferul copilului.”, a spus Valeriu Iftime, pentru Digisport.

Declarațiile lui Iftime vin la scurt timp după ce finanțatorului de la FCSB l-a transferat pe Edjouma, pentru care a scos din buzunare 330.000 de euro.