Încă o echipă nemulțumită de programarea din etapa a 2-a din Superligă: „E mai ciudată”

Robert Zanfir 21.07.2022, 18:56
Încă o echipă nemulțumită de programarea din etapa a 2-a din Superligă: „E mai ciudată”

Andrei Prepeliță (38 de ani) spune că ora la care a fost programată partida cu Sepsi este una „ciudată”. FC Argeș merge pe terenul celei mai în formă echipe din Superliga, duminică, de la 12:00.

După CFR Cluj, care va avea un program infernal în aceste zile, și FC Argeș se arată neplacut surprinsă de ora de disputare a meciului cu Sepsi, din runda a 2-a a Superligii. Piteștenii au câștigat în deschiderea sezonului, 2-0 cu UTA, dar vor juca pe terenul deținătoarea Cupei și Supercupei României.

Încă o echipă nemulțumită de programarea din etapa a II a din Superligă

Andrei Prepeliță a vorbit despre a doua etapă a Superligii. „Întâlnim cea mai în formă echipă a României. A încheiat foarte bine sezonul câştigând Cupa României, l-a început acum foarte bine câştigând Supercupa… iar în prima etapă a făcut un joc bun, consistent, revenind de la 2-0 la Craiova.

Îi cunoaştem pe cei de la Sepsi, nu au schimbat foarte mult, aşadar ne aşteaptă un meci foarte greu. Dar şi noi arătăm bine, am făcut o primă etapă bună câştigând fără probleme cu 2-0”, a spus tehnicianul, potrivit Agerpres.

Prepeliță, despre ora jocului cu Sepsi: E ciudat!

Duminică va fi o zi aglomerată în calendatul Superligii. Sepsi, FC U Craiova, U Cluj și Rapid vor fi gazdele unor partide de mare interes în rândul fanilor. Totuși, vremea din România provoacă îngrijorări. Iar pe 24 iulie se anunță caniculă în toată țara.

„E mai ciudat, aşa, că jucăm la ora 12:00, dar fotbalistul trebuie să se adapteze. Oricum, nu cred că e diferenţă între ora 12:00 şi 16:00. Poate e şi mai cald la 16:00.

Doar că ne vom trezi mai repede, luăm micul dejun şi ne pregătim de meci. Din punctul meu de vedere, VAR-ul ajută, nu vor mai fi discuţii legate de arbitraj. Eu chiar am văzut că jucătorii sunt mult mai prudenţi în careul de 16 metri”, a adăugat el.

Programul zilei de duminică, 27 iulie, în Superliga:

12:00 – Sepsi – FC Argeș
16:00 – FC U Craiova – CFR Cluj
18:30 – U Cluj – Universitatea Craiova
21:30 – Rapid – FCSB

Ca şi în anii precedenţi, se mai pot întâmpla mutări până la închiderea perioadei de transferuri. Vom vedea dacă vor fi plecări sau veniri. Eu mai am jucători care mi se par interesanţi, dar, în acelaşi timp, trebuie să ne încadrăm într-un buget,
Andrei Prepeliță, antrenor FC Argeș