Încă o „minune” făcută de suporterii lui Dinamo înaintea jocului cu Gaz Metan Mediaș

Gabriel Peneș 27.01.2021, 17:02
Încă o „minune” făcută de suporterii lui Dinamo înaintea jocului cu Gaz Metan Mediaș

Ninsoarea căzută în București a pus în pericol disputarea partidei dinamoviștilor. Așa că am asistat la încă o „minune” făcută de suporterii lui Dinamo înaintea jocului cu Gaz Metan Mediaș. Membri ai Peluzei Cătălin Hîldan, alături de angajați ai clubului, au deszăpezit ore bune terenul de joc din Groapă. Meciul, contând pentru etapa a 19-a a Ligii 1, va începe la ora 20.00.

Încă o „minune” făcută de suporterii lui Dinamo înaintea jocului cu Gaz Metan Mediaș

Dinamo o va întâlni pe Gaz Metan Mediaș, astăzi, în etapa a 19-a a campionatului. Condițiile meteo au pus în mare pericol desfășurarea partidei. Ninsoarea ce a căzut în Capitală a făcut ca terenul din Ștefan cel Mare să fie acoperit cu un strat gros de zăpadă, de dimineață. Dar membrii galeriei dinamoviste, alături de angajați ai clubului, s-au mobilizat exemplar pentru a rezolva situația. Vreme de cîteva ore, au muncit cu toții pentru ca gazonul să fie deszăpezit.

Încă de dimineață, Peluza Cătălin Hîldan a făcut apeluri pe rețelele de socializare pentru mobilizarea membrilor ei, scrie gsp.ro. De asemenea, angajați ai CS Dinamo și FC Dinamo s-au luptat, cot la cot cu fanii, cu zăpadă ce acoperise generos terenul ce era impracticabil. Cu câteva ore înaintea fluierului de start al partidei, totul era deja în condiții optime pentru joc.

Încă o „minune” făcută de suporterii lui Dinamo
Încă o „minune” făcută de suporterii lui Dinamo. Au reușit să deszăpească un teren care, de dimineață, „gemea” de omăt/Credit foto: Facebook – Peluza Cătălin Hîldan

Dinamo e la pământ înainte de meciul cu Gaz Metan Mediaș

Problema dinamoviștilor este însă că jucătorii de fotbal nu sunt tocmai într-o stare fizică excelentă. „Câinii” se confruntă în momentul de față cu mari probleme. Și asta, pentru că nu au avut timp să se odihnească suficient după meciul cu Botoșani, la care au fost învinși cu 0-4. Pe lângă faptul că au avut doar trei zile la dispoziție pentru a reveni în forță pe terenul de fotbal, echipa din Ștefan cel Mare este nevoită să facă față meciurilor cu șase jucători lipsă. Este vorba despre Anton, Nemec, Gol, Grigore, Filip şi Nepomuceno, conform playsport.ro.

I-am pregătit mental pe toţi încă de la reunirea lotului, de la primele antrenamente în acest an. Jucătorii sunt pregătiţi pentru meciurile următoare. Nu e cazul să ne mai plângem din cauza acestui program. În loc de antrenamente repetate în aceste zile friguroase, cred că este cel mai frumos lucru să joci din trei în trei zile, să uiţi o înfrângere pentru a învăţa din nou să câştigi”, a spus înaintea meciului Ionel Gane, tehnicianul de la Dinamo.

Meciul Stelei de la Pitești, jucat tot în condiții vitrege aseară

FC Argeș – FCSB, scor 0-0, s-a disputat, ieri seară, tot în condiții vitrege. Cu mai puțin de două ore înaintea startului partidei, stadionul „Nicolae Dobrin” era acoperit de zăpadă. Cât despre temperatură, aceasta se apropia de zero grade Celsius. Acolo, organizatorii au depus eforturi fantastice pentru ca partida să poată fi disputată. În cele din urmă, observatorul Marian Salomir a decis împreună cu brigada de arbitri ca meciul să se dispute. Azi, încă o „minune” făcută de suporterii lui Dinamo înaintea jocului cu Gaz Metan Mediaș a făcut partida posibilă.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe