Încă o „palmă” pentru Dan Alexa după episodul cu Anamaria Prodan. Ce veste a primit fostul antrenor al Rapidului

Gheorghiu Dan / 23.06.2022, 16:00
Încă o „palmă” pentru Dan Alexa după episodul cu Anamaria Prodan. Ce veste a primit fostul antrenor al Rapidului

După ce a ratat dramatic promovarea în Liga 2 cu CSM Reșița, Dan Alexa a mai primit încă o „palmă”. Antrenorul de 42 de ani s-a aflat la începutul acestei săptămâni în negocieri avansate cu FC Brașov, în vederea instalării sale pe banca tehnică a echipei. Însă, discuțiile s-au blocat și locul lui Dan Alexa de la masa negocierilor a fost luat de un alt tehnician.

FC Brașov, la un pas să bata palma cu Valentin Suciu pentru postul de antrenor! Încă o „palmă” pentru Dan Alexa

Continuă seria veștilor negative pentru antrenorul Dan Alexa, iar după ce a ratat „la mustață” promovarea în Liga 2 cu CSM Reșița, acum a mai primit încă o „palmă”.

În ciuda nereușitei de care a avut parte la Reșița, tehnicianul tot a fost la un pas să ajungă în eșalonul secund. Însă, alături de altă echipă, respectiv FC Brașov.

Alexa chiar s-a deplasat în orașul de sub Tâmpa, luni, pentru a purta negocieri cu oficialii echipei brașovene, fiind favorit să preia banca tehnică la acel moment.

Însă, din nefericire pentru Alexa, discuțiile s-au împotmolit.

În cinci ani de Liga a 2-a ca antrenor am trei promovări și două play-off-uri jucate. La Brașov nu a fost vorba de pretenții exagerate, asta vă spun cu siguranță”, declara Alexa.

În acest context, FC Brașov s-a reorientat și a ajuns la o altă variantă de antrenor. Potrivit liga2.prosport.ro, Valentin Suciu (41 de ani) a devenit principalul favorit să preia echipa din Liga 2.

La fel ca Alexa, Suciu s-a deplașat în Brașov pentru a negocia, iar miercuri seară au avut loc primele discuții. Conform sursei citate, acestea au avansat într-un mod pozitiv și în cursul zilei de joi cele două părți ar putea bate palma.

Ultima oară antrenor la FK Miercurea Ciuc, Valentin Suciu le-a mai pregătit în carieră pe FC Zagon și Sepsi OSK Sfântu Gheorghe. Cea mai remarcabilă performanță a obținut-o la Sepsi, echipă pe care a dus-o din Liga 4 până în Liga 1, în intervalul 2013 – 2017.

Dan Alexa a rămas liber de contract

Dan Alexa (42 de ani) trece printr-o adevărată dramă după ce a ratat promovarea în Liga 2 alături de CSM Reșița. Formația pregătită de Alexa a fost invincibilă pe tot parcursul sezonului, însă în finala play-off-ului de promovare a fost răpusă de CSC Dumbrăvița, la capătul unui duel tur-retur care s-a decis la loviturile de departajare.

CSM Reșița a terminat Seria 7 din Liga 3 din postura de lider neînvins, cu 16 victorii și doar două egaluri. Ulterior, în grupa pentru promovare, CSM Reșița și-a continuat recitalul. 7 victorii și două egaluri a obținut formația lui Dan Alexa, reușind să intre între în fazele eliminatorii fără nicio înfrângere încasată pe parcursul sezonului.

Iar în finala pentru un loc în Liga 2, celor de la CSM Reșița le-au ieșit în cale cei de la CSC Dumbrăvița. La fel ca pe tot parcursul sezonului, echipa lui Dan Alexa a practicat un joc foarte solid și în tur a reușit să termine la egalitate, scor 0-0. Însă, în returul care a fost programat pe 8 iunie, s-a produs drama. CSM Reșița și CSC Dumbrăvița au terminat la egalitate la finalul celor 90 de minute, 1-1, scor care s-a menținut pe tabelă și după cele 30 de minute de extra prelungiri.

Au urmat loviturile de departajare, iar aici CSM Reșița a comis-o incredibil. Două dintre vedetele echipei, Cătălin Cristea și Valentin Munteanu, au ratat de la punctul cu var și astfel s-a decis soarta finalei.

Acesta a fost și ultimul meci al lui Dan Alexa ca antrenor la CSM Reșița. Contractul său a expirat și nu a mai fost prelungit.

Dan Alexa a spus, în sfârșit, adevărul despre relația cu Anamaria Prodan. “Am rupt legăturile”.