Încă o plecare de la FCSB. E al 9-lea jucător care părăsește echipa la ordinul lui Becali

Gabriel-Alexandru Ioniță / 25.06.2022, 18:33
Încă o plecare de la FCSB. E al 9-lea jucător care părăsește echipa la ordinul lui Becali

FCSB a decis să renunțe definitiv la Gabriel Simion, mijlocașul central în vârstă de 23 de ani care tocmai a revenit după împrumutul la ciprioții de la Aris Limassol. Se pare că Gigi Becali a uitat rapid de vremurile în care îl compara pe acesta cu Mihai Pintilii. Iar acum patronul echipei roș-albastre a decis ca Toni Petrea să nu se mai bazeze pe fotbalistul crescut de FCSB.

FCSB renunță la Gabriel Simion, după ce l-a împrumutat în mai multe rânduri

Potrivit Digi Sport, Gabriel Simion nu va mai face parte din lotul FCSB-ului pentru sezonul viitor. El va fi pus pe liber după mai bine de 6 ani petrecuți la vicecampioana României. Perioadă în care a fost mai mereu împrumutat, la echipe precum Academica Clinceni, Juventus București, actuala Daco-Getica, Dunărea Călărași sau Astra Giurgiu.

Din acest motiv, mijlocașul central nu a bifat decât 23 de meciuri în toate competițiile pentru FCSB în această perioadă destul de lungă. Iar acum a venit momentul să încerce să își facă un nume în altă parte.

Gabriel Simion a jucat sezonul trecut în Cipru nu mai puțin de 25 de meciuri pentru Aris Limassol și a reușit să dea o pasă decisivă. Astfel, el are șanse destul de mari să își găsească o echipă decentă în Liga 1 sau în străinătate.

FCSB a ajuns astfel la 9 jucători cedați în această vară. În afară de Simion, roș-albaștrii i-au mai pus pe liber pe Keșeru, Vinicius, Miron, Burlacu, Robert Ion, Cristi Dumitru, Nedelcu și Straton.

La capitolul sosiri, echipa patronată de Gigi Becali a bifat două mutări. Vicecampioana a legitimat doi fundași centrali, poziția cea mai vulnerabilă, mai ales după accidentarea lui Iulian Cristea. Rachid Bouhenna, liber de contract, și Joyskim Dawa, ultima dată la FC Botoșani, au semnat cu FCSB și au fost deja prezentați oficial.

Gigi Becali are de gând să continue campania de achiziții

Gigi Becali nu are de gând să se oprească aici. El a anunțat că mai vrea să aducă minim doi jucători, dintre care unul va fi, cel mai probabil, fundaș central.

Mai am un grec și un georgian. Am un georgian, 1.96 din naționala și un grec de 1.92. E posibil să mai aduc un fundaș central, în afara lui Dawa, pentru că aici am fost deficitari. E greu să câștigi campionatul dacă nu ai fundaș central”, a spus Becali recent la Pro Arena.

Umilință totală pentru antrenorul FCSB-ului. Cum a intervenit Gigi peste el în fața jucătorilor