Încă un transfer confirmat de FCSB. Marco Dulca a devenit, în mod oficial, jucătorul vicecampioanei

Gabriel-Alexandru Ioniță / 05.08.2022, 20:01
Încă un transfer confirmat de FCSB. Marco Dulca a devenit, în mod oficial, jucătorul vicecampioanei

Marco Dulca a fost prezentat oficial de FCSB, la o zi după ce anunțul făcut de Gigi Becali a luat prin surprindere opinia publică și a anunțat transferul său.

Patronul FCSB-ului a dezvăluit că a activat clauza de reziliere de 250.000 de euro pe care Dulca o avea la Chindia Târgoviște și a ajuns ulterior la un acord și cu mijlocașul defensiv în vârstă de 23 de ani. Acum, fiul lui Cristi Dulca a fost și prezentat oficial de FCSB, în aceeași zi cu Eduard Radaslavescu și Radu Boboc, ambii aduși de la Farul Constanța.

Marco Dulca, prezentat oficial la FCSB

FCSB anunță transferul lui Marco Dulca, de la Chindia Târgoviște.

Mijlocașul în vârstă de 23 ani va purta tricoul cu numărul 20.

Clubul nostru îi urează Bun Venit și să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roș-albastru!

Marco Dulca s-a născut la 11 mai 1999, în Coreea de Sud. A început fotbalul la juniorii Universității Cluj, de unde a fost transferat de Swansea (Anglia). A evoluat, la nivel de seniori, pentru Farul Constanța, în sezonul 2019-2020, iar din august 2020 a jucat pentru Chindia Târgoviște, pentru care a adunat 73 de partide oficiale, 4 goluri și 2 pase de gol”, a anunțat clubul roș-albastru prin intermediul site-ului oficial.

Cum au decurs negocierile dintre cele două părți

Anterior anunțului oficial, fostul internațional Cristi Dulca, tatăl lui Marco, a povestit cum a decurs întreaga operațiune. El a dezvăluit că fiul său a fost foarte aproape de a fi transferat de Hoffenheim, așa cum a anunțat PlaySport în exclusivitate la acel moment.

„A fost o zi lungă. Pașii i-a povestit nea Gigi, dar vă spun și eu că Marco a fost monitorizat de Hoffenheim, a avut ofertă de la ei, ne-am înțeles, urma să facă vizita medicală, dar s-au schimbat cumva datele contractului și nu a mai mers.

Da, în Liga 2 din Portugalia urma să fie împrumutat. Știam cumva, dar nu prea mi-a convenit mie. Erau și sume și anumite bonusuri în contract, dar apoi s-au schimbat lucuruile și nu mi-a plăcut asta și am zis că nu e ok, ne-am sucit.

Chiar în momentul când Marco pleca, m-a sunat nea Gigi si mi-a făcut oferta. Eu i-am spus clauzele, i-am spus ce poate câștiga Marco acolo, el mi-a spus că poate să meargă copilul să joace acolo și, dacă nu se va rezolva, să vină la noi.

Mi-a plăcut asta, a fost deschis, l-a dorit văzându-l în meciurile din campionat. În mare parte, da, e contractul cam ca și cel din Germania”, a spus tatăl lui Marco Dulca potrivit Digi Sport.

Sursă foto: fcsb.ro

CITEȘTE ȘI EXCLUSIV. Juan Bauza, lovitura pregătită de Becali pentru Adrian Mititelu: „FCSB este interesată și Gigi și l-ar dori!” VIDEO