Încă trei jucători ai FCSB au scăpat de COVID-19 și se vor prezenta la antrenamentul lui Edi Iordănescu

Robert Zanfir / 27.10.2021, 22:02
Încă trei jucători ai FCSB au scăpat de COVID-19 și se vor prezenta la antrenamentul lui Edi Iordănescu

Iulian Cristea, Răzvan Oaidă și Andrei Cordea au ieșit din izolare și se vor prezenta joi la antrenamentele FCSB. Ultimii jucători recuperați de Edi Iordănescu sunt Constantin Budescu, Cătălin Straton și Sorin Șerban.

Edi Iordănescu începe să adune veștile bune. Antrenorul s-a vindecat de COVID-19 și a reluat munca în baza de la Berceni. FCSB și-a reprogramat ultima partidă, cu Farul Constanța, iar meciul din Cupa României, cu Voluntari, a fost pierdut la masa verde.

Încă trei jucători ai FCSB au scăpat de COVID-19 și se vor prezenta la antrenamentul lui Edi Iordănescu

Pentru echipa lui Gigi Becali urmează partida de duminică, cu FC Argeș, astfel că staff-ul tehnic are timp suficient să repună lucrurile în ordine. Iar veștile venite dinspre jucători sunt excelente.

După ce i-a recuperat pe Constantin Budescu, Cătălin Straton și Sorin Șerban, Edi Iordănescu se pregătește să îi readucă la forma fizică ideală și pe Iulian Cristea, Răzvan Oaidă și Andrei Cordea. Cei trei au scăpat de virusul asiatic, anunță Fanatik.ro, și se vor pune la dispoziția antrenorului încă de joi.

Florin Tănase, aproape de revenire

Abia refăcut după o lungă accidentare, Florin Tănase a suferit o recidivă la meciul cu Mioveni, câștigat de roș-albaștri cu 3-0. Căpitanul s-a ales, la Buzău, cu o problemă la gleznă, dar a reluat alergările.

Florin Tănase rămâne, totuși, favoritul lui Gigi Becali, care i-a transmis și lui Edi Iordănescu că nu poate avea un joc spectaculos fără căpitanul echipei.

Imediat s-a scris că l-a atacat Becali pe Edi, pentru că am zis că vreau posesie! Asta o știe toată lumea, că vreau mingea la mine. Altceva nu mă interesează, decât să fie mingea la mine. Dar de unde scandal, mă? Chiar i-am luat apărarea, am zis că nu poate să facă omul mai mult fără Tănase, Coman, Popescu…
Gigi Becali

Situația indisponibililor de la FCSB

Izolați din cauza COVID-19: Valentin Crețu, Răzvan Oaidă, Valentin Gheorghe și Octavian Popescu

Accidentați: Andrei Miron, Ionuț Panțîru, Ovidiu Popescu, Adrian Șut, Florinel Coman, Andrei Burlacu și Ivan Mamut.

FCSB a avut doar 13 jucători disponibili la ultima partidă jucată, cu Mioveni, în urma valului de infectări care a afectat vestiarul lui Edi Iordănescu, dar și a accidentărilor numeroase din lot. Amânarea partidei cu Farul a provocat, însă, un adevărat scandal pe axa Gică Popescu – LPF, scandal în care a intervenit și Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj.

FCSB – FC Argeș este programat duminică, 31 octombrie, de la 20:30.