S-a întors Edi Iordănescu la FCSB. Tehnicianul va conduce antrenamentele echipei sale

Gabriel-Alexandru Ioniță / 26.10.2021, 11:40
S-a întors Edi Iordănescu la FCSB. Tehnicianul va conduce antrenamentele echipei sale

FCSB și-a amânat meciul cu Farul Constanța din cauza focarului de Covid-19 cu care s-a confruntat în ultima perioadă. Roș-albaștrii nu au mai putut face același lucru și în cazul meciului din optimile de finală ale Cupei României cu FC Voluntari. Astfel că vor pierde meciul la „masa verde”.

Edi Iordănescu a revenit la antrenamentele FCSB-ului și pregătește meciul cu FC Argeș

Acum, vicecampioana României a scăpat de aceste emoții în vederea următorului meci de campionat, contra celor de la FC Argeș. Asta pentru că încep să iasă din carantină cei care au fost primii depistați pozitiv, în frunte cu antrenorul Edi Iordănescu. Acesta va conduce antrenamentele echipei roș-albastre în această săptămână.

Mai mult, potrivit Fanatik, pe lângă tehnician, vor reveni săptămâna aceasta la antrenamente și Constantin Budescu, care a fost accidentat, Cătălin Straton, Sorin Șerban și Adrian Șut, care au fost infectați cu SARS-CoV-2.

Astfel, nu există niciun dubiu legat de o eventuală amânare a meciului cu FC Argeș.  La primul antrenament condus după perioada de izolare, Edi Iordănescu a avut la dispoziție 15 jucători.

Spre deosebire de ultima partidă jucată, victoria 3-0 cu CS Mioveni. Atunci, antrenorul vicecampioanei s-a bazat doar pe 13 fotbaliști.

Chiar dacă acum FCSB ar îndeplini condițiile de a disputa meciul cu FC Voluntari, acest lucru nu se va întâmpla, pentru că decizia a fost deja comunicată arbitrilor, organizatorilor meciului și deținătorilor de drepturi TV.

Mihai Stoica a anunțat că echipa sa nu poate juca niciun meci mai devreme de 28 octombrie

Informația conform căreia meciul nu se va disputa a fost confirmată de Mihai Stoica, managerul general al echipei roș-albastre. El a explicat că echipa sa nu va putea disputa niciun meci mai devreme de 28 octombrie. Cel mai probabil pentru că jucătorii care au absentat în această perioadă au nevoie de câteva antrenamente pentru a intra din nou în ritm.

În cursul săptămânii trecute, am adus la cunoștința deținătorilor drepturilor TV că prima zi în care ne putem încadra în normele regulamentare, 13 jucători apți, cu cel puțin un portar, ale Cupei României este joi, 28 octombrie.

Probabil fără acordul adversarilor noștri sau al adversarilor adversarilor noștri din viitoarea partidă de campionat (n.r. CFR Cluj), nu s-a putut schimba data din 27 în 28. Prin urmare, meciul de miercuri nu va avea loc.

În locul celor de la CFR, aș fi acceptat să joc duminică cu Voluntari, după ce adversarii au jucat joi. Asta dacă i-a întrebat cineva dacă sunt de acord”, a scris Mihai Stoica zilele trecute pe Facebook.

Digi Sport a anunțat că meciul dintre Farul Constanța și FCSB a fost reprogramat pentru joi, 4 noiembrie, cu începere de la 17:30.

Ce reacție a avut Gigi Becali când a fost întrebat de Cupa României. Patronul FCSB a recunoscut că echipa nu se prezintă