Încă un transfer făcut de Dinamo! „Câinii” fac a zecea mutare pentru salvarea de la retrogradare

Moldoveanu Camelia / 27.01.2022, 14:15

Dinamo a bifat transferul cu numărul 10. „Câinii” speră ca prin aducerea mai multor fotbaliști importanți în „Groapă” să salveze echipa de la retrogradare. Gruparea din „Ștefan cel Mare” se pregătește pentru derby-ul cu FCSB.

Cel de-al zecelea transfer pentru Dinamo. „Câinii” sunt de neoprit

Dinamo se confruntă cu FCSB, în „Ștefan cel Mare”, duminică, 30 ianuarie, începând cu ora 20:00. Înainte de derby-ul cu marea rivală, „câinii” au bifat transferul cu numărul 10.

Este vorba despre jucătorul celor de la Universitatea Craiova, Antoni Ivanov (26 de ani). Anunțul a fost făcut chiar de către Iuliu Mureșan și tot acesta a mai explicat faptul că momentan fotbalistul o să joace în „Groapă” sub formă de împrumut.

Antoni va ajunge azi la București și va semna cu noi în orele următoare. El va veni la noi mai întâi sub formă de împrumut, cu o clauză de prelungire. Dar, ceea ce contează acum este că jucătorul va semna cu noi”, a declarat Iuliu Mureșan pentru digisport.ro.

10 transferuri doar în 2022 pentru Dinamo

  1. Cristiano Figueiredo (CFR Cluj),
  2. Thomas Chesneau (Concordia Chiajna),
  3. Alin Buleică (Viitorul Pandurii Târgu Jiu)
  4. Răzvan Patriche (Academica Clinceni),
  5. Marius Tomozei (UTA Arad),
  6. Igor Jovanovic (Suduva),
  7. Balthazar Pierret (Boulogne),
  8. Jonathan Rodriguez (CFR Cluj)
  9. Dusan Celar (CFR Cluj)
  10. Antoni Ivanov (Universitatea Craiova).

Ce șanse au „câinii roșii” să-i învingă pe fotbaliștii lui Gigi Becali

Cele două echipe se află la poli opuși înaintea confruntării directe. FCSB pe locul doi, iar Dinamo pe penultima poziție a clasamentului. Iar cele două echipe bucureștene sunt despărțite de nu mai puțin de 36 de puncte.

Logic și fotbalistic, cred că e clar pentru toată lumea că FCSB are prima șansă. Faptul că au cei mai valoroși jucători tineri din țară, dar și primul joc din acest an, cu CFR, o echipă matură, cu experiență… și ținând cont de ritmul de joc arătat, e clar că au prima șansă cu Dinamo. Terenul va conta, pentru FCSB are jucători mai tehnici, o echipă care pasează mai mult.

La Dinamo, lucrul care presează cel mai mult e timpul. Dinamo are nevoie de rezultate ca de aer. Faptul că s-au schimbat atâția jucători, antrenori, perioada dificilă vizavi de situația financiară, organizatorică. Lucrurile astea lasă urme.

Cam toate sunt împotriva lui Dinamo. Au nevoie și de ceva mai multă șansă, au fost meciuri pierdute în ultimele minute. În primul rând, trebuie să capete o identitate în ceea ce privește jocul de echipă. Nu e mare nenorocire să pierzi un meci amical.

Merită oricum ar fi un rezultat pozitiv cu FCSB. Și suporterii ar fi mai mulțumiți, jucătorii ar căpăta încredere. Pentru mine, un rezultat de egalitate ar fi un lucru foarte bun, având în vedere momentul pe care îl traversează echipa”, a spus fostul mare fotbalist al lui Dinamo potrivit digisport.ro.