Încă unul! Erik Lincar e ca și plecat de la U Cluj! ”Nu cred că mai rămâne!”

Dragos Stefanescu 22.08.2022, 22:28
Încă unul! Erik Lincar e ca și plecat de la U Cluj! ”Nu cred că mai rămâne!”

Luni după-amiază, U Cluj a pierdut pe teren propriu în fața celor de la Sepsi în etapa a șasea din Superliga. Acest nou eșec ar putea fi decisiv pentru viitorul lui Erik Lincar pe banca clujenilor. Analizând situația de la Cluj, Gabi Balint susține că Lincar nu va mai continua pe banca ”șepcilor roșii”.

Viitorul lui Erik Lincar la U Cluj pare pecetluit. Gabi Balint este convins că tehnicianul va pleca după eșecul cu Sepsi

Luni după-amiază U Cluj a primit vizita celor de la FC Voluntari în etapa a șasea din Superliga. Ardelenii au pierdut partida cu scorul de 0-1 și au rămas fără nicio victorie în acest start de sezon.

După șase etape, U Cluj este penultima în clasament, având doar două puncte acumulate. În această situație delicată soarta lui Erik Lincar pare pecetluită. Tehnicianul ar putea fi înlocuit de conducătorii  clubului, mai ales după acest nou eșec.

Gabi Balint a comentat pe seama situației de la U Cluj și este convins că Erik Lincar nu va mai continua la cârma formației ardelene. Totuși, fostul mare internațional a explicat că nu este de acord cu astfel de schimbări pripite.

U Cluj a jucat mai bine decât o arată rezultatele, eu așa cred. Au și ghinion. Nu cred că va rămâne Lincar, deja se vorbea despre înlocuirea lui înaintea meciului. Acum, cu rezultatul ăsta negativ, nu cred că va rămâne. Deși cred că n-ar trebui să se pripească și să schimbe antrenorul.

Problema e că echipa trimite puține șuturi pe spațiul porții, o problemă pe care o au multe echipe din Liga 1″, a spus Gabi Balint, la Digi Sport.

Lincar, conștient că ar putea fi demis de la U Cluj

În cadrul unei conferințe de presă, Erik Lincar a prefațat meciul cu Sepsi. Tehnicianul ardelenilor a admis că postul său va fi în pericol în cazul unui nou eșec. Totuși, Lincar a părut împăcat cu această situație, dar a dorit să sublinieze echipa sa a jucat un fotbal frumos până acum dar a avut mult ghinion.

Sunt mulțumit de jucători, sunt determinați, își doresc să câștige primul meci. Poate n-am fost și inspirați. Nu mă simt inferior nimănui, vreau să fim agresivi, să jucăm de la egal la egal cu toții. Nu refuzăm jocul, nu jucăm la ciupeală.

Vă dați seama, mi se pare aiurea să vorbesc de zvonuri, de demisii, de situații… Ați vrea să vorbim de demisie? Nu este etic. Postul fiecăruia e în pericol când nu câștigă. Știți de câte ori a fost postul meu în pericol pe parcursul Ligii a doua? Au fost patru-cinci momente limită! Ne-am ridicat și am mers mai departe.

Eu nu țin să rămân dacă nu sunt dorit! Am plecat de la echipe de pe locul 1. Sunt demn, corect, nu vreau să încurc pe nimeni niciodată. Statistic, niciodată n-am avut trei înfrângeri la rând! Bine, acum e și altul nivelul, Liga 1.

Sunt eșecuri, mi le asum, dar am speranța că luni voi avea jucători determinați, care vor câștiga meciul cu Sepsi. După meci, dacă învingem, va mai întreba cineva dacă plec?

La început, poate și acum, nu mă prea iubea lumea la Cluj. Dar rezultatele au fost de partea mea. Iar un antrenor e ținut în funcție de rezultate. Sunt mândru că sunt unul dintre antrenorii care au realizat ceva pentru acest club”, a spus Erik Lincar.

Urmăriți Playsport.ro și pe