Incendiu provocat de copii la stadionul unde s-a sărbătorit promovarea. Pompierii au intervenit de urgență

Alex Matei 09.06.2023, 23:52
Incendiu provocat de copii la stadionul unde s-a sărbătorit promovarea. Pompierii au intervenit de urgență

La doar două zile după ce Ceahlăul Piatra Neamţ a obţinut promovarea în Liga a II-a, un incendiu s-a produs la Stadionul Municipal din oraşul de sub Pietricica. O saltea aflată pe pista de atletism a luat foc şi a fost nevoie de intervenţia pompierilor pentru a stinge incendiul.

Din primele informaţii prezentate de reprezentanţii ISU Neamţ, incidentul s-ar fi produs din cauza unor copii care s-au jucat cu focul. În urma incendiului, pista de atletism a avut de suferit, o parte din aceasta fiind deteriorată.

La sosirea pompierilor incendiul se manifesta generalizat la o saltea amplasată pe pista de atletism a Stadionului. Pompierii au acţionat pentru localizarea şi lichidarea incendiului în urma căruia a ars o saltea de gimnastică şi s-au deteriorat aproximativ 14 mp de tartan”, au informat cei de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă.

Ceahlăul a trecut, cu emoţii, de Foresta Suceava

Ceahlăul a revenit pe cea de-a doua scenă fotbalistică românească, după ce a trecut, la baraj, de Foresta Suceava. Meciul tur s-a încheiat la egalitate, 0-0, iar, în a doua manşă, nemţenii s-au impus, în faţa propriilor spectatori, la două goluri diferenţă (2-0).

Trupa pregătită de Cristi Pustai a fost sigură de promovare abia în prelungiri, atunci când Forisz a transformat o lovitură de pedeapsă. Fanii galben-negrii, prezenţi pe stadion în număr mare, nu au mai avut răbdare şi au pătruns pe pista din jurul terenului înainte ce Forisz să execute penalty-ul. După ce acesta a trimis mingea în poartă, sute de nemţeni au invadat terenul şi au celebrat promovarea, alături de elevii lui Pustai.

Alte două echipe de tradiţie din România, Corvinul Hunedoara şi CSM Reşiţa, au obţinut, la rândul lor, biletele pentru Liga a II-a. Lor li se alătură, de asemenea, CS Tunari şi CSM Alexandria.

Sursa foto: ziarpiatraneamt.ro

Urmăriți Playsport.ro și pe