Incredibil. Cum și-ar fi trădat Gigi Becali jucătorii și apropiații. ”Am văzut cu ochii mei”

Giosanu Catinca / 22.10.2021, 15:51
Incredibil. Cum și-ar fi trădat Gigi Becali jucătorii și apropiații. ”Am văzut cu ochii mei”

Alexandra Păcuraru, fiica controversatului Maricel Păduraru, a dezvăluit cum și-ar fi trădat Gigi Becali jucătorii și apropiații. Realizatoarea emisiunii Legile Puterii susține că filantropul Gigi Becali și senatoarea Diana Șoșoacă ar avea certificate COVID-19.

Este greu de crezut că cei doi s-ar fi imunizat împotriva noului virus, având în vedere că ambii militează împotriva vaccinării anti-Covid. Evident, se poate ca ei să fi trecut prin boală și să fi obținut în acest fel documentele despre care jurnalista susține că le-a văzut și chiar fotografiat.

Alexandra Păcuraru: ”Am văzut două certificate de vaccinare”

Alexandra Pacuraru, realizatoarea emisiunii Legile Puterii, a declarat că a văzut două certificate de vaccinare. Unul i-ar aparține chiar patronului formației roș-albastre. Totuși, Gigi Becali îi sfătuiește pe fotbaliștii legitimați la FCSB să nu se vaccineze. Mai mult, el a declarat la un moment dat că ar fi putut vindeca mii de oameni bolnavi de Covid-19, însă i-ar fi fost blocate medicamentele la vamă.

Am văzut două certificate de vaccinare: unul al lui Gigi Becali, al doilea al Dianei Șoșoacă.”, a mărturisit Alexandra Păcuraru într-un mesaj transmis pe un grup de WhatsApp.

Anunțul vine în contextul în care cei doi au avut poziții vehemente legate de epidemia de coronavirus sau serurile imunizatoare și „îndeamnă la nevaccinare”. Fiica patronului Realitatea Plus, Maricel Păcuraru, a solicitat autorităților statului să ancheteze situația și să aplice măsuri corespunzătoare în cazul fiecăruia dintre cei doi, dacă informațiile se dovedesc a fi adevărate.

S-a vaccinat sau nu Gigi Becali?!

Alexandra Păcuraru face parte dintr-un grup de WhatsApp administrat de purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, Vasile Bănescu. Într-un mesaj, aceasta a transmis că a văzut certificatele de vaccinare ale lui Gigi Becali și Dianei Șoșoacă, însă nu le poate prezenta public din cauza faptului că acestea reprezintă documente medicale personale.

Bună dimineața. Sigur că ajută! Sigur că da! Voi prezenta mesajul diseară în cadrul emisiunii mele. Este strigător la cer ce se întâmplă în spitalele din ro (nr. România). Nici cei morți nici cei vii nu mai au loc. Și revoltător este că am văzut două certificate de vaccinare, unul a lui Becali, al doilea al Dianei Șoșoacă, care în continuare în spațiul public îndeamnă la nevaccinare… Fiind doc medicale personale nu am voie să zic nici sursa, nici să le arăt. Dar am rugat instituțiile statului să își facă treaba să îi oprească din această propagandă anti-vaccin dacă așa este.

Medicii din spitalele din țară spun că peste 90% din cei care mor sunt nevaccinați și este foarte trist că pe patul de spital mor cu regret că nu s-au vaccinat și fără un preot alături de ei. Am difuzat imaginile cu părintele care a intrat la ATI, în costum de pandemie! E nevoie de iubire de semeni și unitate! Vă îmbrățișez cu drag!”, a scris Alexandra Păcuraru, potrivit activenews.ro.

”Niciodată în viața mea nu mă vaccinez”

Gigi Becali a spus, răspicat, în spațiul public, că nu se vaccinează împotriva virusului SARS-CoV-2.

Pentru ce să mă vaccinez? Niciodată în viața mea nu mă vaccinez, chiar dacă știu că mor și nu mă vaccinez. Dacă eu am tratament, pentru ce să fac vaccin? Ca să fac modificare genetică sau ce? Nu cunosc nicio persoană care a murit de COVID, toate persoanele cărora le-am dat tratament s-au vindecat. Mama mea a făcut și are 90 de ani… tot cu Arbidol s-a vindecat. Toți oamenii au luat Arbidol. Doctorii spun că e cel mai bun și nu are efecte adverse. Costă vreo 20 de euro ca să se vindece… un cost foarte mic comparativ cu un tratament din spital. Nici familia mea nu se vaccinează pentru că au văzut că eu nu mă vaccinez.”, a spus Gigi Becali.

Asemenea lui Becali, senatoarea independentă Diana Șoșoacă a afirmat că nu își va administra pentru nimic vaccinul anti-Covid.

Nu m-am vaccinat şi nici nu mă vaccinez.”, a fost mesajul ei.