Inevitabilul s-a produs și Dinamo și-a pierdut vedeta! Juan Camara ar putea rămâne tot în Liga I

Mihai Rosoiu 15.01.2021, 18:03
Inevitabilul s-a produs și Dinamo și-a pierdut vedeta! Juan Camara ar putea rămâne tot în Liga I

Ceea ce era de așteptat să se întâmple, pare că s-a întâmplat. Dinamo și-a pierdut vedeta. Juan Camara ar putea rămâne în Liga I, dar aproape sigur nu va mai juca pentru Dinamo. Surse din interiorul clubului din Ștefan cel Mare au anunțat că spaniolul și-a luat la revedere de la colegii de club. Acesta urmează să devină jucător liber și poate semna cu oricine.

Dinamo și-a pierdut vedeta! Juan Camara ar putea rămâne tot în Liga I

Juan Camara va fi istorie pentru Dinamo. După un tur de campionat reușit, ibericul a devenit cel mai dorit jucător din tabăra câinilor. Problemele financiare din ultimele luni au zdruncinat din temelii formația bucureșeană, care pierde al 8-lea jucător. Informația a fost publicată, în exclusivitate, de gsp.ro și este susținută de declarații ale oamenilor din interior.

Se pare că Juan Camara și-ar fi anunțat astăzi, coechipierii că nu va mai continua în tricoul alb-roșu. Despărțirea a fost anunțată de Juan pe grupul de Whatsapp al jucătorilor bucureșteni, iar plecarea este iminentă.

În pauza competițională s-a vorbit des despre interesul mai multor cluburi pentru Camara. Pe rând, Universitatea Craiova și CFR Cluj și-au trimis emisarii pentru realizarea transferului, însă fotbalistul a amânat luarea unei decizii.

Al opta plecare de la Dinamo

Cum situația financiară a clubului din Ștefan cel Mare a rămas la fel, Camara a luat decizia să plece. Unde? Până acum nu există un răspuns la această întrebare, însă există oferte pentru mijlocașul lateral.

Dinamo si-a pierdut vedeta. Camara ar putea ramane in Liga I
Dinamo si-a pierdut vedeta. Camara ar putea ramane in Liga I

Juan Camara este cel de-al optulea fotbalist al lui Dinamo, care părăsește „haita” în această iarnă. El se alătură contingentului format din Borja Valle, Gonzalez, Isma Lopez, Ba, Rene, Aleix Garcia și Tomas Mejias.

Pentru Camara urmează revenirea la clubul de care aparține. El a fost împrumutat la Dinamo de către polonezii de la Jagellonia Byalistok. În cazul în care Universitatea Craiova sau CFR Cluj Napoca îl doresc, trebuie să obțină acceptul leșilor.

Urmează și alte plecări

Împrumutat în septembrie de la Jagiellonia, Camara are un CV impresionant. Cu apariţii inclusiv pentru prima echipă a Barcelonei. A mai jucat la Villarreal, Girona, Reus Deportiu şi Miedz Lednica. Are inclusiv cinci apariţii pentru selecţionata U17 a Spaniei şi este în prezent cotat la 600.000 de euro, conform Transfermarkt.de.

Inevitabilul s-a produs și Dinamo și-a pierdut vedeta! Juan Camara ar putea rămâne tot în Liga I, însă nu la Dinamo. Incertitudinea care domnește în Ștefan cel Mare ar putea să se transforme într-una devărat dezastru. Nu demult, căpitanul Ante Puljic a recunoscut că va fi nevoit să plece dacă nu-și va primi restanțele financiare acumulate în ultimele luni.

Urmăriți Playsport.ro și pe