Pe cine transferă Dinamo în iarnă după reunirea cu scântei de la Săftica. Alb-roșii au început antrenamentele pentru retur

Mihai Rosoiu 03.01.2021, 13:00
Pe cine transferă Dinamo în iarnă după reunirea cu scântei de la Săftica. Alb-roșii au început antrenamentele pentru retur

3 ianuarie 2021. Ziua reunirii lotului dinamovist după iarna agitată traversată de „câini”. Multe necunoscute în ecuație. Pe cine transferă Dinamo în iarnă după reunirea cu scântei de la Săftica? Cine pleacă de la Dinamo după ce acționarul majoritar „le-a tras clapa” din nou? Fanii încearcă din răsputeri să evite falimentul, dezintegrarea, dar lucrurile sunt extrem de complicate.

Pe cine transferă Dinamo în iarnă după reunirea cu scântei de la Săftica

Jucătorii lui Dinamo s-au reunit astăzi, la baza de la Săftica. A fost o revedere tensionată. Fanii au fost prezenți la datorie, așa cum au făcut-o mereu în ultimii ani. Primele informații sunt confuze. Nimeni nu știe ce o să se întâmple în viitor cu Dinamo. Mai mulți fotbaliști au lipsit de la reunirea de azi.

Momentele de bucurie au dispărut pentru jucătorii lui Dinamo
Momentele de bucurie au dispărut pentru jucătorii lui Dinamo

Pe adresa clubului din Ștefan cel Mare au sosit mai multe oferte pentru fotbaliștii care au confirmat în prima parte a sezonului. Juan Camara este cel mai curtat dinamovist al momentului. De altfel, doar unul dintre jucătorii spanioli aflați în lot se prezentase la întâlnirea de azi. Mejias Osorio este ibericul care a fost surprins la reunirea lotului.

Memorii la LPF înaintate de jucătorii lui Dinamo

În ciuda eforturilor făcute de fani, prin programul Doar Dinamo București, situația financiară este una critică. Aproape toți componenții echipei bucureștene și-ar fi depus memorii pentru a putea pleca liberi de contract. Ante Puljic este unul dintre cei care au recunoscut că au început demersurile pentru a putea pleca de la Dinamo.

Lotul care a apărut astăzi la reunirea de la Săftica a lui Dinamo a fost următorul: Mejias Osorio, Mihai Esanu, Aleksander Mitrovic (portari) Andrei Radu, Marco Ehmann, Ricardo Grigore, Florin Bejan (fundași) Alexandru Răută, Paul Anton, Ionut Șerban, Valentin Borcea, Geani Crețu, Ahmed Bani, Janusz Gol, Vlad Achim (mijlocasi) Magaye Gueye, Adam Nemec, Cătălin Măgureanu, Robert Moldoveanu (atacanți).

Jerry Gane și Iulian Mihăescu, antrenorii lui Dinamo

Deși s-a vorbit insistent despre aducerea unui nou colectiv tehnic la Dinamo, antrenorul „câinilor” rămâne Jerry Gane. Cel puțin pentru moment, gruparea din Ștefan cel Mare va fi condusă de pe bancă de fostul secund al lui Cosmin Contra.

Staff-ul tehnic al alb-roșiilor este completat de Iulian Mihăescu (antrenor secund) și Cătălin Mulțescu, omul care se ocupă de pregătirea portarilor din lot.

Pe cine transferă Dinamo în iarnă după reunirea cu scântei de la Săftica nu se știe, însă șansele ca lotul să rămână în actuala formulă sunt destul de mici, dacă nu cumva nule. Fotbaliștii și-au arătat intenția de a părăsi clubul după evenimentele din ultima parte a anului 2020.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe