Înjunghiat în noaptea de Revelion. Scene dramatice pentru un jucător de la PSG

Giosanu Catinca / 02.01.2022, 11:49
Înjunghiat în noaptea de Revelion. Scene dramatice pentru un jucător de la PSG

Un jucător de la PSG a trecut prin momente cumplite în noaptea dintre ani. Handbalistul francez a fost înjunghiat în apropierea plămânilor și a splinei. Incidentul a avut loc pe o stradă din Paris, într-un moment în care nimeni nu se aștepta.

Un jucător de handbal, înjunghiat în plină stradă

Elohim Prandi evoluează la atât la PSG, cât și la naționala Franței. Sportivul măsoară 1.93 metri și cântărește nu mai puțin 101 kilograme. Și totuși, a fost rănit de mai multe lovituri de cuțit în noaptea de Revelion, transmite L’Equipe.

Viața sa a fost pusă în pericol, însă medicii au reușit să îl stabilizeze.

Noaptea trecută, Elohim Prandi a fost victima unei agresiuni violente la Paris și a suferit mai multe răni în urma loviturilor de cuțit. Jucătorul se află acum în spital și starea sa nu ne dă motive de îngrijorare.”, a comunicat PSG Handball.

Ar putea rata prezența la Euro 2022

Elohim Prandi a suferit câteva răni în apropierea plămânilor și a splinei. Sportivul de 23 de ani este acum în afara oricărui pericol, dar va avea nevoie de o lungă perioadă de recuperare. Cel mai probabil, Elohim Prandi va rata prezența la turneul final al Campionatului European din acest an.

Primele date arată că incidentul a avut loc pe o stradă din arondismentul 8 din Paris. Autoritățile franceze au demarat deja o anchetă pentru tentativă de omor.

Numeroase incidente

Incidentul al căruit protagonist a fost Elohim Prandi aduce aminte de tragedia din 2009, când handbalistul român Marian Cozma a fost înjunghiat într-un club de noapte din Veszprem și a decedat la doar 27 de ani.

Marian Cozma sărbătorea, alături de ceilalţi componenţi ai echipei ungare MKB Veszprem, ziua de naştere a copilului unuia dintre colegi. Conform presei locale, handbalistul român în vârstă de 26 de ani a fost înjunghiat în inimă, fiind singurul dintre cei trei care şi-a pierdut viaţa. Coechipierii săi au fost transportaţi la spital, cu răni serioase, tot prin înjunghiere.

Atacatorii Raffael Sandor şi Nemeth Gyozo au fost condamnaţi la închisoare pe viaţă în primă instanţă, în iunie 2011, iar Sztojka Ivan a primit 20 de ani de închisoare. Aceştia au făcut apel, iar pedepsele cu
închisoare pe viaţă au fost reduse la 18 ani, iar cea de 20 a fost redusă la opt.

Curtea Supremă de Justiţie din Ungaria a majorat, uterior, pedeapsa lui Ivan Sztojka, de la opt la 13 ani de închisoare.