Înjurat de morți și făcut țigan de către adversarii de la Chindia Târgoviște. Momente dramatice trăite de Jovan Markovic

Catinca Giosanu 23.01.2021, 11:44
Înjurat de morți și făcut țigan de către adversarii de la Chindia Târgoviște. Momente dramatice trăite de Jovan Markovic

Jovan Markovic trece prin momente destul de grele. Fotbalistul împrumutat de Universitatea Craiova a fost înjurat de morți și făcut țigan de către adversarii de la Chindia Târgoviște. Ce acuzații le aduce atacantul celor de la Clinceni adevrsarilor săi?

Jovan Markovic, înjurat de morți și făcut țigan de către adversarii de la Chindia Târgoviște

Jovan Markovic a lansat o serie de acuzații grave după meciul Chindia Târgoviște – Academica Clinceni, scor 2-1. Atacantul celor de la Academica Clinceni susține că a fost victima reacțiilor rasiste în timpul partidei cu Chindia Târgoviște. Sportivul a mărturisit că a fost insultat de către jucătorii adverși.

Prin urmare, el cere măsuri imediate comisiilor federale după ce a fost victima reacțiilor rasiste.

Mă loveau fără minge, din „țigan” nu m-au scos tot meciul. Căpușă, fundașii lor… Așa mi-au zis tot meciul. Nu am mai pățit așa ceva. Nu mi se pare normal. Nu știu de la ce a plecat.

Erau supărați ca au luat gol, ei n-au voie să ia gol. Mi-au scos morții din pământ, lucruri care nu se fac în fotbal. I-am înjurat și eu, dar nu așa. Mi s-ar părea normal să se ia măsuri.

Sper să se întâmple ceva, nu știu dacă observatorul a trecut ceva în raport”, a declarat fotbalistul celor de la Academica Clinceni, Jovan Markovic.

Reacția antrenorului Academicii

Din primele informații reiese faptul că totul a pornit de la un conflict care a avut loc la marginea terenului. Se pare că la un moment dat, Marco Dulca, mijlocașul Chindiei, i-ar fi pus mâna în gât lui Juan Bautista Cascini, argentinianul din tabăra Academicii, moment în care s-ar fi aprins ambele părți.

În cele din urmă, arbitrul Florin Barbu le-ar arătat cartonașul galben lui Marco Dulca și Juan Cascini, iar jucătorii celor două grupări ar fi intrat la vestiare.

Am înțeles că Marco (n.r Jovan Markovic) și Căpușă… Căpușă, de când a intrat, l-a făcut în toate felurile (n.r – pe Cascini), l-a înjurat, i-a adresat niște cuvinte mai neortodoxe și s-a luat puțin și de nația lui. Marco (n.r Jovan Markovic) a avut o reacție pe care nu trebuie să o aibă. O să plătească pentru asta, pentru că eu n-am nevoie de așa ceva și nu accept asemenea lucruri”, a explicat Ilie Poenaru.

Jovan Markovic face acuzații dure la adresa celor de la Chindia Târgoviște
Jovan Markovic face acuzații dure la adresa celor de la Chindia Târgoviște

Cum a evoluat Jovan Markovic?

Potrivit publicației de specialitate Transfermarkt, la ultima actualizare, fotbalistul Jovan Markovic a fost cotat la 150.000 de euro.

În sezonul 2020 – 2021, tânărul sportiv a jucat în patru meciuri, a dat un gol și a oferit două pase decisive.

Academica Clinceni, echipa la care evoluează Jovan Markovic, se află pe locul 6 în clasamentul din Liga 1, cu 26 de puncte, la unul în spatele celor de la Chindia Târgoviște.

Urmăriți Playsport.ro și pe