Întâlnire de gradul zero între Anamaria Prodan și Reghecampf. Ce și-au transmis cei doi

Moldoveanu Camelia 13.11.2021, 09:28
Întâlnire de gradul zero între Anamaria Prodan și Reghecampf. Ce și-au transmis cei doi

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf și-au dat întâlnire la Snagov chiar înainte ca impresara să plece în Dubai. Revederea a avut un scop clar, însă antrenorul CSU Craiova nu a scăpat fără un avertisment dur.

Laurențiu Reghecampf a fost avertizat

Agentul FIFA și-a petrecut câteva zile buna la Dubai pentru a se ocupa de noua sa afaceri. După cum a și declarat, Anamaria Prodan a decis să investească o sumă impresionantă în criptomonede. Însă, înainte de a se gândi la bani, impresara s-a întâlnit cu Laurențiu Reghecampf chiar la Slagov, acolo unde locuiau pe vrea când încă erau o familie fericită.

Se pare că Reghe a mers să se vadă cu Bebeto și cu Luca imediat după victoria Universității Craiova cu Mioveni, scor 5-2. Cu ocazia petrecerii de Halloween, Anamaria Prodan și-a rugat soțul să încheie cât mai repede întreg procesul de separare, în același timp avertizându-l că decizia luată o să aibă consecințe foarte grave.

Da, a fost la noi la Snagov. A fost un party de Halloween la care a participat și el. Am vorbit cu Laurențiu și am zis să facem, cumva, să închidem nebunia asta! Tot ce s-a întâmplat acum s-a vrut de foarte mulți ani.

Probabil că Laurențiu nu realizează, dar va realiza în foarte scurt timp și când va realiza va fi jale pentru toată lumea, pentru că familia asta a fost indestructibilă”, a spus Anamaria Prodan pentru digisport.ro.

Ana Maria Prodan se mută definitiv din România

Anamaria Prodan a anunțat că își va lua fiul și va pleca din România. Cei doi vor locui în Statele Unite ale Americii și la Dubai, asta după ce anul acesta au încercat să-și reîntregească familie în România.

Agentul FIFA a locuit în Las Vegas și pe timpul primului ei mariaj, cu fostul baschetbalist Tibi Dumitrescu. De data aceasta, însă, ea susține că este alegerea lui Bebeto să plece din țară. Se pare că puștiul se teme că va fi batjocorit de copiii răutăcioși.

Noi o să ne mutăm în America, dar o să stăm și la Dubai. Bebe (n.r. Laurențiu Reghecampf junior) o să meargă pe urmele surorilor lui, care la 14 ani au făcut Boarding School în America. El își dorește să plece pentru că lumea e rea, copiii sunt răi, oamenii vorbesc, așa că mai bine pleacă. Vrem să trăim frumos, fără să dăm peste niște neaveniți fără școală, care vin să comenteze.”, a spus Anamaria Prodan în cadrul unei emisiuni de la Kanal D.

Urmăriți Playsport.ro și pe