Întâlnire de gradul zero între Vica Blochina și Victor Pițurcă! Cum a apărut blonda la ușa fostului selecționer

Catinca Giosanu 29.08.2021, 17:22
Întâlnire de gradul zero între Vica Blochina și Victor Pițurcă! Cum a apărut blonda la ușa fostului selecționer

Vica Blochina este, cu siguranță, una dintre cele mai frumoase și apreciate femei din showbizul românesc. Fosta balerină a devenit celebră în urma relației amoroase pe care a avut-o cu Victor Pițurcă. Cei doi au fost împreună timp de 16 ani, relație din care a rezultat Edan. Puștiul a împlinit recent 14 ani. El petrece timp cu ambii părinți, chiar dacă aceștia nu-și mai vorbesc. Fostului selecționer i-a luat destul de mult să îl accepte pe Edan, dar acum se comportă exemplar cu fiul pe care îl are cu fosta balerină.

La un moment dat, paparazzi l-au surprins pe puști la vila din Pipera a tehnicianului. Copilul fusese în vizita la tatăl său, iar Vica a mers la poarta lui ”Piți” pentru a-și lua fiul. În mod surprinzător, aceasta și-a făcut apariția într-o ținută extrem de sexy.

Vica Blochina nu își crește singură copilul

Edan are acum 14 ani, a crescut foarte mult, îi seamănă leit fostului selecţioner şi îi moşteneşte în totalitate pasiunea şi talentul pentru sportul care l-a făcut celebru. Băiatul joacă fotbal la echipa Dinamo de opt ani de zile. Nici nu avea altfel având în vedere că a crescut înconjurat de fotbal. Puștiul petrece la fel de mult timp cu ambii părinți. Își vizitează frecvent tatăl, care îi face toate poftele. Pițurcă contribuie în egală măsură la creșterea și educația copilului, chiar dacă s-a despărțit de Vica Blochina. I-a luat timp să realizeze cât de important este pentru fiul lui să fie lângă el, dar acum nimic nu îi mai poate despărți.

Fotoreporterii Click! l-au observat pe Edan, în urmă cu ceva timp, când pleca de la vila tatălui său. Copilul era așteptat la poartă chiar de mama sa, care l-a dus ulterior la salon, într-un centru comercial din Capitală. Culmea este că femeia purta o fustă de doar câțiva centimetri. Din nefericire pentru ea, fostul selecționer al echipei naționale de fotbal a României nu a ieșit din casă să o vadă. Este posibil totuși, să o fi văzut pe fereastră.

”L-a tratat ca pe un super star”

Dacă Victor Pițurcă îi dă indicații lui Edan despre cum să procedeze atunci când se află pe terenul de fotbal, Vica îl învață cum să aibă grijă de el. Superba blondă merge frecvent la saloanele de înfrumusețare și de cele mai multe ori este însoțită de fiul ei. La fel a procedat și după ce și-a luat fiul de la locuința lui Piți. Cei doi au dat fuga la salon, unde Vica s-a răsfățat de-a dreptul, iar puștiul s-a tuns după ultima modă.

Dacă Piţi îl învaţă fotbal, eu îl învăţ să aibă grijă de el. Am profitat de faptul că am programare la salonul Apollo unde merg şi îmi fac toate serviciile. Eu mi-am făcut un machiaj, manichiură, m-am coafat cu cele mai bune produse, iar lui Edan i-au făcut o freză la modă. Nu prea a avut el răbdare la tuns, este energic, ca pe terenul de fotbal, dar l-a convins domnul de la frizerie, i-a făcut şi un masaj, l-a tratat ca pe un super star.”, a declarat Vica Blochina pentru sursa anterior citată.

Urmăriți Playsport.ro și pe