Magnatul Ion Țiriac, cină în compania unei tinere misterioase! Unde a fost surprins omul de afaceri – FOTO EXCLUSIV

Claudia Balan 25.08.2021, 17:25

Ion Țiriac nu încetează să surprindă pe toată lumea cu aparițiile sale. De această dată a fost văzut luând cina cu o misterioasă brunetă. Ea este prima femeie lângă care a fost fotografiat după ce s-a zvonit că a rupt relația cu Irina Deleanu.

Irina Deleanu, presupusa fostă iubită a miliardarului a rupt tăcerea

Multă vreme Irina Deleanu și Ion Țiriac au fost văzuți împreună la diverse evenimente. Braț la Braț, ca un adevărat cuplu. Cu toate că oricine îi vedea împreună nu avea cum să creadă că este o simplă prieteni, cei doi n-au recunoscut niciodată că ar avea o relație amoroasă.

Această abordare pare a fi mai degrabă un șablon pentru misteriosul domn Țiriac. În urmă cu aproape două decenii, Andreea Marin era cea care se sprijinea cu încredere de brațul fostului jucător de tenis. Aceeași explicație: o prietenie frumoasă.

În premieră, fosta sportivă a vorbit pentru playsport.ro despre relația specială pe care o are cu cel mai bogat burlac al României:

Avem o relație bazată pe respect. M-a ajutat de-a lungul anilor. Și mai ales cu fiica mea, Antonia, care are diabet, descoperit în urmă cu trei ani și face insulină de patru ori pe zi. M-a ajutat mult cu tratamente în străinătate.”, a mărturisit Irina Deleanu.

Ion Țiriac, un bărbat care nu poate fi părăsit

Se pare că Țiriac păstrează o legătură strânsă cu Irina Deleanu, chiar dacă nu s-au mai afișat împreună. Fosta gimnastă de performanță a mărturisit că s-a amuzat copios atunci când s-a scris că l-a părăsit pe Ion Țiriac.

Am râs pentru că m-a distrat foarte tare când s-a scris că l-am părăsit. Poate oare cineva să-l părăsească pe Ion Țiriac?” , se întreabă Irina. Mai în glumă mai în serios, Irina a precizat că nu locuiește împreună cu miliardarul. ”Ne vedem când e nevoie, avem întâlniri de bussines”, a adăugat aceasta.

Ion Țiriac, surprins lângă o altă tânără misterioasă

Paparazzi playsport.ro l-au surprins pe Ion Țiriac la masă, luând cina. Miliardarul purta o cămașă albă, potrivită pentru a evita căldura de afară și, de această dată, fără ochelarii cu care a obișnuit pe toată lumea. Cel mai probabil a simțit nevoia să aibă un contact vizual cu persoanele de la masă și mai ales cu superba domniță.

La masa de patru persoane, o domnișoară misterioasă a atras toate privirile. Atentă la discuții și față în față cu Ion Țiriac, aceasta părea să se simtă foarte bine. Ea era îmbrăcată foarte lejer, cum erau de altfel toți cei care luau cina, cu un tricou alb și o pereche de pantaloni scurți.

Nu se știe încă cine este misterioasa brunetă, dar cert este că ea și Țiriac sunt destul de apropiați. Pe tot parcursul întâlnirii au părut extrem de relaxați și încântați de conversațiile purtate.

Urmăriți Playsport.ro și pe