Întâlnire de ultimă oră între comandantul CS Dinamo și Răzvan Zăvăleanu. „Există opoziție”

Bădulescu Silvian / 16.06.2022, 18:22
Întâlnire de ultimă oră între comandantul CS Dinamo și Răzvan Zăvăleanu. „Există opoziție”
  • Joi, 16 iunie, în cadrul conferinței de presă organizate de SC Dinamo 1948 SA și Programul DDB, Răzvan Zăvăleanu, reprezentantul administratorului judiciar, a vorbit despre întâlnirea pe care a avut-o cu Ionuț Popa, președintele CS Dinamo, implicit relația de colaborare dintre CS și SC;
  • Din nefericire pentru suflarea dinamovistă, o colaborare între cele două părți este doar un vis frumos în acest moment. Practicianul în insolvență a subliniat că, din interiorul Clubului Sportiv Dinamo există o opoziție puternică față de formația din Liga a 2-a;
  • Totuși, există un punct care ar putea să reprezinte interes comun pentru CS și SC, implicit un parteneriat: Centrul de Copii și Juniori, lucru pe care l-a confirmat și Dănuț Lupu într-o intervenție pentru Playsport.ro.

„Există o opoziție din interiorul CS Dinamo”

Pe baza problemelor pe care le-a întâmpinat formația care a retrogradat din Liga I, în ultima perioadă s-a scris intens despre o colaborare între CS Dinamo și SC Dinamo.

Răzvan Zăvăleanu a recunoscut că a avut o discuție cu Ionuț Popa, președintele CS Dinamo.

Din nefericire, conform reprezentantului administratorului judiciar, din interiorul CS Dinamo există voci care nu doresc colaborarea cu SC.

Am discutat cu domnul Popa. Discuție este, în continuare, deschisă. Totuși, cred că în interiorul Clubului Sportiv Dinamo există o opoziție puternică față de proiectul nostru și de a colabora. Suporterii, din ce-am simțit, și-ar dori mai mult decât o colaborare cu CS Dinamo, pentru a evita situații în care s-au regăsit alte cluburi.”

De asemenea, practicianul în insolvență este de părere că, din punct de vedere al palmaresului „câinilor”, acesta trebuie să fie unit sub CS Dinamo.

Și Dinamo este într-o oarecare situație similară referitor la palmares. Ar fi bine ca întregul palmares să fie reunit sub egida Clubului Sportiv Dinamo. Astfel, orice s-ar întâmpla cu o entitate juridică care este supusă reglementărilor legale, respectiv dacă s-ar dizolva Dinamo 1948, palmaresul să fie la CS Dinamo, pentru a exista o continuitate. Deocamdată sunt niște diferențe de opinie. Cred că argumentele noastre sunt destul de puternice, dar trebuie să avem și cu cine discuta.”

„Este posibil un parteneriat doar la copii și juniori, momentan!”

Totuși, există speranță. În acest moment, singurul parteneriat posibil dintre CS și SC ar putea să fie făcut la nivelul Centrului de Copii și Juniori.

Într-o intervenție pentru Playsport.ro, Dănuț Lupu, implicat în proiectul secției de fotbal a CS-ului, a declarat că poate exista, în cel mai bun caz, un parteneriat între cele 2 părți doar la nivel de Centrul de Copii și Juniori.

Nu văd cum putem să ne asociem, în afară de CCJ. Noi, și anul trecut am spus, dar și anul ăsta, doream Centrul de Copii și Juniori de la SC la CS. Noi creștem jucătorii pentru Dinamo, nu pentru altcineva. Așa putem să îi ajuăm. Din acest punct de vedere, da. Dacă doresc să ne dea copiii, să îi pregătim noi și în momentul în care îi va prelua cineva, când își vor termina junioratul, întâietate va avea Dinamo, nu altcineva.”

Răzvan Zăvăleanu a subliniat și el această idee în cadrul conferinței de presă

Deocamdată, din păcate, nu mă pot uita prea departe către o colaborare cu CS Dinamo, așa cum am gândit-o eu. Poate vom colabora la nivel de copii și juniori. Pentru moment, ne oprim aici.”

CS Dinamo a reînființat secția de fotbal, iar echipa de seniori este cu un pas mai aproape de Liga a 3-a.

Recent, elevii lui Daniel Iftodi s-au încununat campioni ai Bucureștiului și ai cucerit și Cupa României, faza județeană.

CS Dinamo urmează să dispute barajul de promovare, în dublă manșă, pe 18 și 25 iunie, cu Venus Independența, campioana județului Călărași.