Întâlnire șoc între Pique și Shakira. Fostul căpitan al Barcelonei a început să plângă în fața fostei soții

Giosanu Catinca 26.11.2022, 12:52
Întâlnire șoc între Pique și Shakira. Fostul căpitan al Barcelonei a început să plângă în fața fostei soții

Gerard Pique și Shakira au fost surprinși într-o ipostază neașteptată. Cei doi foști iubiți s-au întâlnit din nou pentru a purta negocieri legate de proces, împreună cu avocații. Fostul căpitan al Barcelonei a avut o reacție uluitoare când și-a văzut fosta parteneră. Fotbalistul a izbucnit în hohote de plâns.

Pique și Shakira, întâlnire surprinzătoare

Presa din străinătate notează că celebra Shakira și Gerard Pique au ajuns la un acord în ceea ce îi privește pe cei doi copii pe care îi au împreună. Cei doi foști parteneri au decis ca minorii să locuiască împreună cu mama lor, în Statele Unite ale Americii.

Cântăreața a spus în mai multe rânduri că își dorește să se stabilească la Miami. Acum, este mult mai liniștită că a primit acordul lui Pique.

Cum au decurs discuțiile

Jurnaliștii străini notează că fotbalistul în vârstă de 35 de ani a părut foarte emoționat la negocieri.

Discuțiile nu au decurs tocmai bine, conform publicației Look. Au existat nemulțumiri și de o parte și de cealaltă, mai arată sursa citată.

Au fost nemulțumiri, poziții conflictuale, dar cei doi nu și-au adresat niciun cuvânt urât și nu s-a ridicat tonul. A fost totul foarte civilizat, având în vedere circumstanțele.”, titrează revista bisăptămânală.

”Va pune capăt discuțiilor pentru bunăstarea copiilor”

Fotbalistului nu i-a fost deloc ușor să accepte condițiile puse de Shakira, dar a cedat de dragul copiilor, pentru că se gândește la binele lor. La un moment dat, el s-a retras în bucătărie cu Shakira. Acela a fost momentul în care a început să plângă în fața artistei.

Alături de cea care i-a fost parteneră timp de 12 ani și mama copiilor săi, a izbucnit în lacrimi. A spus că nu înțelege intrasigența Shakirei, care nu a fost dispusă să cedeze deloc în negocieri, dar că va pune capăt discuțiilor pentru bunăstarea copiilor. Shakira l-a îmbrățișat și consolat câteva minute în șir.”, mai arată sursa citată, conform celor de la Mundo Deportivo.

Când are de gând să se mute Shakira

Cântăreața columbiană Shakira se va muta din Barcelona în Florida, împreună cu fiii Milan, în vârstă de nouă ani, și Sasha, în vârstă de șapte ani, la începutul Anului Nou, potrivit jurnaliștilor spanioli.

Ngocierile Shakirei cu Pique ar fi avut loc la fosta casă a cântăreței . Imobilul se află undeva în localitatea Esplugues de Llobregat, Barcelona.

Urmăriți Playsport.ro și pe